N7000 Galaxy Note
-
- Регистриран: 21 дек 2007, 14:17
Re: Samsung Galaxy Note
[Quote]Колко време се забави ъпдейта до сандвич на Galaxy S2 за България?
[/Quote] Прекалено бъгав е за да се пусне в България, докато се отстранят проблемите няма да бъде пуснат, поне при М-Тел.
Относно Note. Вчера флашнах немския ром с ICS чрез Odin. Перфектен е, има малко бъгове но като цяло е по-бърз и надежден. :)
[/Quote] Прекалено бъгав е за да се пусне в България, докато се отстранят проблемите няма да бъде пуснат, поне при М-Тел.
Относно Note. Вчера флашнах немския ром с ICS чрез Odin. Перфектен е, има малко бъгове но като цяло е по-бърз и надежден. :)
-
- Регистриран: 22 сеп 2011, 16:30
Моят Ноут е с MTL продуктов код, въпреки че е купен от Рибасом, означава ли това, че ъпдейтът зависи от Мтел? И какво искаш да ми кажеш, че SGS II все още няма ъпдейт до ICS за България ли?
-
- Регистриран: 21 дек 2007, 14:17
MTL е кода на М-Тел. Нямам идея защо ти е такъв. А относно SGSII все още го няма в много държави, защото наистина е бъгав.
Здравейте момче наскоро си взех ноте около месец вече. Като заредя батерията и го изключа от зарядното почва да ми свети без причина и натискам компчето за изключване и после той пак светва така определено време примерно 2 или 3 часа и се оправя после. Мислех да не нещо от ''Go locher'' или темите ама не е от тях мислех да не е вирус ама си истеглих ''Avast'' сканирах нищо няма дори тази вечер мислех да го ъпдеитвам на ICS но като прочетох тук там и ми се вижда опасно някакви савети да дадете :) какво да правя
-
Искам си сандвича (woo)
Не зная, какъв късметлия съм, но днес като проверих ръчно за наличие на аkтуализации и ми излезе наличието на ICS 4.0.3. с Premium Suite.
-
С какъв продуктов код си и от къде си купил телефона?
PS: Искам да попитам някой знае ли как да премахна досадното "Conditional call forwarding active", когато набирам номер. Премахнал съм всякакви услуги на оператора от сорта на пропуснато повикване и прочие, но не мога да премахна пренасочването когато телефонът е недостъпен. При всеки опит получавам съобщение, че услугата не се поддържала от оператора и бла бла. Тъпанарите от Виваком ми казаха че просто си имало постоянно пренасочване, но при въпросът ми къде под ягодите се пренасочва и каква е услугата не можаха да ми отговорят. Също така ми казаха, че може би може да се махне с приложение. Та, ако има някой по-компетентен нека ми обясни какво под ягодите е това досадно пренасочване и има ли начин да се махне, номерът към който пренасочва е +359871578.
PS: Искам да попитам някой знае ли как да премахна досадното "Conditional call forwarding active", когато набирам номер. Премахнал съм всякакви услуги на оператора от сорта на пропуснато повикване и прочие, но не мога да премахна пренасочването когато телефонът е недостъпен. При всеки опит получавам съобщение, че услугата не се поддържала от оператора и бла бла. Тъпанарите от Виваком ми казаха че просто си имало постоянно пренасочване, но при въпросът ми къде под ягодите се пренасочва и каква е услугата не можаха да ми отговорят. Също така ми казаха, че може би може да се махне с приложение. Та, ако има някой по-компетентен нека ми обясни какво под ягодите е това досадно пренасочване и има ли начин да се махне, номерът към който пренасочва е +359871578.
От свободен продавач в София го закупих. Продуктовият беше LC1
НЕ СИ КАЧВАЙТЕ САНДВИЧА, УЖАСНА БЪГНЯ Е ЗА ГАЛАКСИ2...сега съжелявам много че го качих....
Кви са тия цени в борсата тук: Продава- втора употреба за Note: 750, 790, 825, 850 лв., като той нов е 796лв. от магазин ?!? Tия хора добре ли са дето продават ? (angry)
Реалните цени значи трябва да са - от 500-650 макс
Реалните цени значи трябва да са - от 500-650 макс