N7000 Galaxy Note
-
- Регистриран: 29 дек 2011, 11:25
Re: Samsung Galaxy Note
надявам се началото на юни да падне под 790 лв :) тогава ще се взема :P(beer)
И аз това им се чудя, цената на новите падна на старите не(angry)
ми като ги купуват по 1000-1100 лв,какво мислиш
Да, как го продават за повече от колкото струва? Това са идиоти които не разбират че само защото си купил нещо преди 10 години за 1000лв незначи че си пази цената и немогат да приемат че стойността пада и няма как да не губят. И колкото повече си бавят продажбата толкова повече ще губят накрая което е направо иронично! НО щом сега е 800 и аз чакам този който се осъзнае и го пусне за 600 защото повече за втора не бих дал. (no)
Как мога да си пусна клавиатурата на SWYPE режим ?
-
- Регистриран: 22 сеп 2011, 16:30
Ми смени си инпут метода на Swype, за да пишеш с нея.
Здравейте. От вчера съм с Galaxy Note и забелязах, че когато пусна камерата без значение дали е във видео мод или за снимки, сензора който завърта екрана според положението на телефона е неадекватен. Пример: държа телефона за нормална снимка обърнат с хардуерния бутон от дясно и логото на телефона от ляво, а камерата ми е завъртяна все едно държа телефона вертикално. Обръщам го вертикално и пак е на опаки все едно го държа хоризонтално. Всичко е наопаки включително фокуса, иконките за камерата, настройките, менютата и т.н. Застава правилно единствено когато обърна телефона в обратна посока когато снимам вертикално, тоест с хардуерния бутон в ляво а лотото SAMSUNG се пада от дясно или когато го завъртя вертикално наобратно, с логото надоло и бутона нагоре. Също така забелязох, че когато отворя Google Play или някой друг сайт и в момента, в който обърна телефона вертикално повече немога да го върна хоризонтално колкото и да местя телефона. Някой друг имал ли е такъв проблем със сензора за автоматично завъртане на екрана?
-
- Регистриран: 17 сеп 2009, 02:50
горе -доколо колко му дарйи батерията на Samsung Galaxy Note , искам да го ползжам за рагожори ,смс и по-рядко уай-фай? ще можели да ме откара около 3 дни ?
При мен най- много пада батерията при ползването на мобилен интеренет и някой игри. Ако не си слагаш сандвича, защото поне за сега все още се търси най- добър ром, за целите, които си описал телефона ще ти издържа поне 3 дена.
Samsung Galahy Z Fold3, Phantom Silver
Apple iPhone 14 pro max, Deep Purple
Samsung Galaxy Watch 4 Classic LTE 46mm
Apple Watch 6 44mm
Apple AirPods Pro 2nd Generation
Samsung Galaxy Tab S4 SM-T835-10.5",LTE, Black
Apple iPhone 14 pro max, Deep Purple
Samsung Galaxy Watch 4 Classic LTE 46mm
Apple Watch 6 44mm
Apple AirPods Pro 2nd Generation
Samsung Galaxy Tab S4 SM-T835-10.5",LTE, Black
-
- Регистриран: 22 сеп 2011, 16:30
Ако ще ползваш телефона за разговори и смс-и по-добре си вземи една нокийка от 50-60 лв. друго не ти требе (woo)