N7100 Galaxy Note II
Re: Samsung Galaxy Note II
Да се похваля и аз :) Телефонът е уникален - най-доброто нещо, което съм ползвал, поне досега!
Началният заряд успях да го сваля след почти 12 часа непрестанно ръчкане! Скоростта му е уникална!
Началният заряд успях да го сваля след почти 12 часа непрестанно ръчкане! Скоростта му е уникална!
-
- Регистриран: 21 дек 2007, 14:17
[Quote]Някой знае ли как да пусна интернет на телефона от компютъра с USB кабел без рут на телефона? Или нама такъв вариант? На НТС това си беше в настройките за свързване и не знам защо самсунг не го прават също. Много е удобно.
[/Quote]Погледни Thetering настройките, мисля, че има опция това да стане там.
[/Quote]Погледни Thetering настройките, мисля, че има опция това да стане там.
[Quote][Quote]Някой знае ли как да пусна интернет на телефона от компютъра с USB кабел без рут на телефона? Или нама такъв вариант? На НТС това си беше в настройките за свързване и не знам защо самсунг не го прават също. Много е удобно.[/Quote]
Погледни Thetering настройките, мисля, че има опция това да стане там.[/Quote]
Не че нещо, ама сега се замислих... Искаш нет през кабела, значи нямаш рутер ли?!? В смисъл, 20 лв струва, дагоева, що правиш глупости, а не си ползваш телефончето с кеф и както си му е редът...
Погледни Thetering настройките, мисля, че има опция това да стане там.[/Quote]
Не че нещо, ама сега се замислих... Искаш нет през кабела, значи нямаш рутер ли?!? В смисъл, 20 лв струва, дагоева, що правиш глупости, а не си ползваш телефончето с кеф и както си му е редът...
Може да иска да го ползва на работа човека. :)
Отделно доста хора в Германия предпочитат да не ползват рутер заради облъчването, но процентът не е голям. :)
Отделно доста хора в Германия предпочитат да не ползват рутер заради облъчването, но процентът не е голям. :)
-
- Регистриран: 22 фев 2007, 15:56
Crazy Heart, не намирам такава настойка там. Има само аз да давам интернет през вифи, блутуд или юсб, но не и да получавам през кабела.
KOBRETI, нямам рутер на мястото, където искам да ползвам интернета. Не ми се зима рутер, защото съм там един път в годината и после цяла година ще седи да хваща прах. Не е и нещо кой знае колко важно, просто ме дразни, че в този период от годината не мога да ползвам нет на телефона поне времето да си актуализирам :D
KOBRETI, нямам рутер на мястото, където искам да ползвам интернета. Не ми се зима рутер, защото съм там един път в годината и после цяла година ще седи да хваща прах. Не е и нещо кой знае колко важно, просто ме дразни, че в този период от годината не мога да ползвам нет на телефона поне времето да си актуализирам :D
[Quote]Хайде и аз в клуба с този гигант...:D[/Quote]
Наистина е гигант. Първоначално се стрестнах, тъй като не бях боравил на такъв екран. Бях намислил да сменя моя ONE X с гиганта, но се отказах. Въпреки, че е по-бърз и класен е и неудобен и клони повече към таблет.
Наистина е гигант. Първоначално се стрестнах, тъй като не бях боравил на такъв екран. Бях намислил да сменя моя ONE X с гиганта, но се отказах. Въпреки, че е по-бърз и класен е и неудобен и клони повече към таблет.
[Quote]Въпреки, че е по-бърз и класен е и неудобен и клони повече към таблет[/Quote]
В началото и аз мислих така, но ми лепна в лапата веднага..:D
Висок съм 1,98м и мисля, че сме родени един за друг.:D
В началото и аз мислих така, но ми лепна в лапата веднага..:D
Висок съм 1,98м и мисля, че сме родени един за друг.:D
Samsung GALAXY S22 Ultra
-
- Регистриран: 22 фев 2007, 15:56
Е аз един месец го гледах и свиквах с размера, тъй че като го получих не ме стресна :D За няколко часа така свикнах, че сега всички ми се струват малки, пък ръката ми е доста малка. Уникален телефон е.