N7100 Galaxy Note II
Re: Samsung Galaxy Note II
[Quote]В началото и аз мислих така, но ми лепна в лапата веднага..
Висок съм 1,98м и мисля, че сме родени един за друг.(woo)[/Quote]
хаха че ме разсмя
:D:P;)
и за мен е най добрия тирилифон ама ще изчакам следвашия да излезе с 8 ядрен процесор и края на годината ще съм с него (whistle)
Висок съм 1,98м и мисля, че сме родени един за друг.(woo)[/Quote]
хаха че ме разсмя
:D:P;)
и за мен е най добрия тирилифон ама ще изчакам следвашия да излезе с 8 ядрен процесор и края на годината ще съм с него (whistle)
Забрави да споменеш и че ще изчакаш да стане 800 лв.
8 ядрен казваш.Самсунг да са анонсирали,че ще вадят такъв тази година?А ти какво ще правиш с него?
8 ядрен казваш.Самсунг да са анонсирали,че ще вадят такъв тази година?А ти какво ще правиш с него?
Взех го на 29% ток в батерията, това беше по обед, имах тренировки и се прибрах вечерта беше вече на 27%. Качвах му основните приложения и цъках в нета, и не иска, и не иска да пада тая батерия, накрая пуснах скайпа и всичко свърши.:D Интересно, че паметта с която разполагах беше малко над 10гб от 16гб, все още нямам карта с памет и трябва да разчитам само на вградената. Много съм доволен от цветовете, нали се говореше, че се виждали пиксели е аз незнам с, какви снайпери трябва да се въоръжа за да ги вида?!(woo) Работи страшно бързо (тук не виждам особена разлика със С3), а бе общо взето \"гиганта\" е върха.:D За всички, които искат здрави батерии в своите смартфони това е устройството...;)
Samsung GALAXY S22 Ultra
Батерията е наистина сериозна. При качване на skype, приложения и навигационни, които ги инсталирах на един приятел, батерията не мръдна, а беше под половината заряд. На eкрана се виждат пикселите, но не е фрапиращо, те почти не се открояват. Сравнявах с HTC One X, на който изобщо не се виждат, но той е с по малък размер и s по-добри ъгли на видимост Тук обаче ме дразни, че зареждам всеки ден. И може да поръчам batery case за модела, заден панел с батерия.
Гледах в ибея по-голяма батерия 7800 с капак з априлични пари... Но каквото и да го правя, поне досега, не успявам да му сваля батерията да падне до 0 преди да си легна, така че на този етап не мисля да си го правя по-тежък... На ГПС за 1 час ми падна с 8%, което значи, че ще изкара над 10 часа!!!
Правих му сега тест на Антуту Бенчмарк и изкара 17666 това добре ли е или не? На С2 ми прави 9970, а на С3-та не съм гледал, защото не я нося вече...:)
Забравих да спомена, че теста го правих през глобулския нет, като скороста ми е още на високата ако това има значение де.:)
Забравих да спомена, че теста го правих през глобулския нет, като скороста ми е още на високата ако това има значение де.:)
Samsung GALAXY S22 Ultra
моят показа 18086 с пуснати skype, viber, watsap, facebook, friendcaller, lotus notes, gmail и т.н....
ако поразкарам малко приложения, би трябвало да покаже повече...
ако поразкарам малко приложения, би трябвало да покаже повече...
Това през рутер ли го постигна или с вивателскияя нет?
Samsung GALAXY S22 Ultra
Със служебната Мтел-ска карта, ограничена на 128...
Точно днес си пуснах по-голям пакет, защото с този телефон ще ми свършва за много по-малко време... Просто е удоволствие да се ползва и го правя повече от преди...
Сега ще го пусна през рутера, да видим дали ще има разлика...
Всъщност, не виждам да прави тестове с мрежата, така че няма смисъл...
Трябва да уточня, че съм му сложил 16ГБ сд-карта допълнително - може би тя е по-бърза...
Точно днес си пуснах по-голям пакет, защото с този телефон ще ми свършва за много по-малко време... Просто е удоволствие да се ползва и го правя повече от преди...
Сега ще го пусна през рутера, да видим дали ще има разлика...
Всъщност, не виждам да прави тестове с мрежата, така че няма смисъл...
Трябва да уточня, че съм му сложил 16ГБ сд-карта допълнително - може би тя е по-бърза...
Не мога да повярвам, снощи се прибрах късно и бележника беше на 78%, имайте предвид, че го ръчках мобилния нет не съм го спирал, глобулския знаеме всички, че точи по-бързо батерията от вивакомския, сега е 08:22ч. и батерията е на 63%.(woo)
Това е втори ден не мога да повярвам, че е повече от половината с включено 3G, това се получаваше горе-долу същото и при С3 но със спрян нет а при С2 още по-зле...:)
Кажете някакво готино приложение за S-Pen.:)
Това е втори ден не мога да повярвам, че е повече от половината с включено 3G, това се получаваше горе-долу същото и при С3 но със спрян нет а при С2 още по-зле...:)
Кажете някакво готино приложение за S-Pen.:)
Samsung GALAXY S22 Ultra