N7100 Galaxy Note II

renita_ltd
Регистриран: 22 фев 2007, 15:56

Re: Samsung Galaxy Note II

Мнение от renita_ltd » 22 фев 2013, 18:51

Аз да взема да се оплача, че след последните два ъпдейта не ме отчита правилно къде съм за прогнозата за времето. Има ли друг с такъв проблем? :|

jafiso
Регистриран: 09 ное 2008, 18:03

Мнение от jafiso » 22 мар 2013, 16:39

Здравейте,

Предстои ми купуване на смартфон и се колебая между няколко модела.

Това което ме насочи към Note II e, че с подобен размер на дисплей отпада нуждата от таблет, а освен това има много интересни приложения, които искам да разбера дали са функционални или по-скоро маркетинг и не дотам вършещи работа. Та ето ги и основните ми въпроси:

1. Една от екстрите, които най-много ме привлече в този модел е S Pen. Интересува ме дали наистина писалката е удобна за воденето на бележки и дали може да замени изцяло един бележник? За мен лично това е изключителна функция, която може да наклони везните.

2. Сегашният ми телефон също е Android. Има ли забавяне и бъгави приложения, които да опорочават работата на телефона и да нарушават функционалността му?

3. Размерът на телефона не би бил проблем за мен по отношение на размера на ръцете. Интересува ме дали е удобно носенето му в дрехи и дали Flip Cover-a предпазва и са удобни разговорите с него?

Благодаря предварително!

emildmv1
Регистриран: 21 мар 2013, 13:29

Мнение от emildmv1 » 22 мар 2013, 19:11

И създателя на S Penне знае как се работи с него,най тъпата функция на телефона .Телефона забива като луд,а приложенията 80 процента са лоши.всичко безплатно и евтино на този свят е лошо

emildmv1

Мнение от emildmv1 » 22 мар 2013, 21:43

Все още няма Android който да не забива зверски.По принцип Android е инкубатор за вируси!!!

renita_ltd
Регистриран: 22 фев 2007, 15:56

Мнение от renita_ltd » 24 мар 2013, 09:28

Мойте бележки са с по няколко думи и не знам за по-дълъг текс, но мн лесно се пише с химикалата. Всяко едно движение се отпечатва и ръкописен текс излиза перфектно. Единствено внимавам да не натисна с длан долната част на екрана, защото има бутони. Казват, че химикалката е тънка за големи ръце, мойте са доста малки, но ти можеш да я пробваш в някой магазин.

Скоро имах проблем с уиджета за времето. Даваше ме в съседния град (вярно, че това е на 10 км, но ме дразнеше), инсталирах времето на yahoo и се оказа, че ми харесва повече, тъй че проблема се разреши лесно и бързо. Забавяне не съм имала, телефона върви много добре. По-скоро има приложения, които хабят повече батерията и такива в повечето случай трия.

Flip Cover-а беше на промоция подарък, ако купиш телефона. Взех си лимонено зелен (светло зеленото). Седи страхотно и аз като I-феновете като си изкарам тел и всички го оглеждат :D, но на мен не ми е удобно, защото за да го отворя трябват две ръце, иначе може да се говори по телефона и докато е затворен. Махаш оргиналния заден капак и слагаш този на Flip Cover-а. Аз обаче го изпуснах и всичко се разхвърча. От тогава съм с силиконов калъв и според мен предпазва повече, но не е толкова красив като Flip Cover.

Ванката
Регистриран: 15 сеп 2011, 10:28

Мнение от Ванката » 24 мар 2013, 10:28

Андроид, ще ти забива, като го омажеш с ненужни приложения! Ноут 2 е най-добрия смартфон под андроид ос, който съм ползвал. Батерията му е уникална, приложенията работят безпроблемно, а игрите, като NFC MW са много по зрелищни от, колкото на айфон или айпад! Казвам го, защото ползвам айпад и освен, че има по голям екран с друго не го превъзхожда. Като не ти харесва андроид си ползвай айшитнята и толкова!
Samsung GALAXY S22 Ultra

jafiso
Регистриран: 09 ное 2008, 18:03

Мнение от jafiso » 24 мар 2013, 13:00

Много Ви благодаря за отговорите! Оценявам отзивчивостта Ви, защото нямам близък с този модел, а исках да добия впечатления от потребители! Това окончателно наклонява везните в полза на Note II!

Поздрави!

emildmv1

Мнение от emildmv1 » 01 апр 2013, 18:03

Б\'ат Ванка,аз и ай шитнята съм я \"омазал\"със същите \"ненужни\"приложения,но някак странно......,работи!

PLaMbaTa.88
Регистриран: 06 юни 2011, 15:11

Мнение от PLaMbaTa.88 » 08 апр 2013, 22:49

От месец, ползвам телефончето от време на време,че е на приятелката и наистина е уникално устройство.
S Pen-а е голяма зарибявка, екран и батерия - отлични!
Но съм доста разочарован то Corning Gorilla Glass 2... за 1 месец се намират повече драскотини по екрана от колкото N8-цата ми е събрала за 2 години... а уж 2-ката е по-устойчива та сега се налага да му слагам протектор, че не ми се мисли за по-натам.

Gene66
Регистриран: 04 мар 2010, 11:28

Мнение от Gene66 » 12 апр 2013, 09:49

Телефончето е прекрасно,напълно ми заменя лаптоп,компютър и т.н.химикалка не ползвам,игри не играя,но \"сърф енд толк\"-колкото душа иска,мултимедия-също!!!
Появи ми се обаче една глупост,която много ме дразни и моля за помощ.
При излизане от \"Facebook\",войс-кола/силата на звука на отсрещната страна при разговор,се намалява до една четвърт!!!При механично увеличаване на тази сила,след това всичко си е наред,но при следващо излизане от \"Facebook\",силата на звука отново е на една четвърт.Това се появи преди около месец,като видима причина за това няма.
Някой срещал ли е този проблем,който не е \"болка за умиране\",но все пак дразни.
Благодаря предварително!!!

Отговори