N7100 Galaxy Note II
-
- Регистриран: 22 фев 2007, 15:56
Re: Samsung Galaxy Note II
Да, не е 4.2 :( Преди малко го сложих. Ъпдейт на 4.1.2 с дата 31.05 както пише в статията от линка.
И аз го сложих, просто ме глождеше и не издържах.:D
Ъпдейта е 70мб и го метнах през мобилния. Не погледнах линка на колегата, но явно този ъпдейт е поправка на някои бъгове и да осигури по-бърза работа на устройството.
Ъпдейта е 70мб и го метнах през мобилния. Не погледнах линка на колегата, но явно този ъпдейт е поправка на някои бъгове и да осигури по-бърза работа на устройството.
Samsung GALAXY S22 Ultra
Понеже телефона ми е настроен да се самоактуализира при засичане на домашния ми wi-fi и сега забелязах, че съм изтеглил някакъв нов ъпдейт от 28мб. Но не видях за какво е, някой може ли да каже за, какво е бил?
Samsung GALAXY S22 Ultra
-
- Регистриран: 09 фев 2011, 23:01
Тунинговах си телефона (woo) Купих му карта-памет на Самсунг UHS-T 64 гигабайта чете със скорост 70 мб/с (whistle) Купих си и цифров тунер за телевизия Tivizen. Само че избрах варианта, който работи през wifi защото го ползвам и за таблета. Сега гледам телевизия и на стария galaxy S Plus (woo) Тунера е универсален работи и с лайфони и с компютри ;) Прави ХД запис на предаванията (woo) Купих си и едно кабелче ОТГ да включвам мишка и клавиатура :P Сори ама няма S4 няма лайфони, няма HTC - NOTE 2 е шампиона (woo) Купих си и HDMI кабел. Много яко на големия телевизор. Само дето не показва субтитрите със плеърите от Google play. Само с вградения работят перфектно. И най-накрая да кажа за така наречения multi-windows. Това е менюто, което излиза отстрани на телефона като полукръгче е. Понякога пречи много досадно като се гледа нещо. Само задържате стрелка назад и изчезва. Задържате пак стрелка назад и се появява (yes)
ми приятел, ти си го направил като швейцарско ножче :D;).....
Аз пък ,във връзка със съобщението, че Latitude спира действието си, поттърсих и намерих още по добра програма - life 360 - страшно точна е, можеш да следиш точно движението на любими хора ;), можеш и да получаваш съобщения на телефона всеки път, когато се прибират в къщи, пристигат на работа, училище, или са в близката кръчма :D:D:D:D:D:D
Аз пък ,във връзка със съобщението, че Latitude спира действието си, поттърсих и намерих още по добра програма - life 360 - страшно точна е, можеш да следиш точно движението на любими хора ;), можеш и да получаваш съобщения на телефона всеки път, когато се прибират в къщи, пристигат на работа, училище, или са в близката кръчма :D:D:D:D:D:D
а, има и messenger.....а можеш да и да updat-ваш местоположението им от твоя телефон
-
Ediwitch, много хубаво куче имаш (yes) Аз търся програма да се скрия от хората ти искаш да ме намерят :D Сложих си флаш плеър и сега всички сайтове работят идеално. А vbox7 направо лети дава супер клипчетата (woo) 8)
да , Сара е много хубава... и кротка и любвеобилна :D ... А какъв флаш плеър си инсталира?
-
Ми Adobe flash player 11.1 (beer) дърпа се от интернет. Пусни в чичко Гугъл ;)
-
- Регистриран: 22 сеп 2010, 14:10
http://download.macromedia.com/pub/flashplayer/installers/archive/android/11.1.115.69/install_flash_player_ics.apk
Honor 50 13.0 + Samsung Galaxy Tab S7 13.0 + Xiaomi MiBox 3 9.0
+ Xiaomi MiBox S 9.0 + Huawei Watch GT Sport
+ Xiaomi MiBox S 9.0 + Huawei Watch GT Sport