N7100 Galaxy Note II
Re: Samsung Galaxy Note II
Гледах няколко демо сравнения м/у N2 и S3 и дори на видеото екранът на N2 "избиваше" към по-топла цветна температура - това обикновено е при IPS дипслеите. Докато S3 "синееше". И двете у-ва са с amoled, та ми стана интересно откъде идва разликата? А си беше бая очеизвадно, дори и от няколкото калпави 720р клипа.
Кажете откъде мога да си го купя по-евтинко. В ebаy цената му е много висока, колкото и тук го продават, така че отпада като предложение. Някакви корейски сайтове не знаете ли, от тях ще е най-евтино, убеден съм
Чакай да излезе бре , много бързаш и аз искам да си го купя но по рано от нова година едва ли ще дойде на приемлива цена за нас :) За къде си се разбързал, ще има за всички :)(whistle)(beer)
Между другото айфоня 5 излиза стартово за 2000 лева а този звер само за 1250 или близо 50% по евтино от айшитнята :)
Между другото айфоня 5 излиза стартово за 2000 лева а този звер само за 1250 или близо 50% по евтино от айшитнята :)
Значи ли,че това ще ти бъде основния мобилен тогава?И ще изоставиш айфона :)
Ooooooдобре дошъл отново Крейзи(woo)
Блазе ти, че си разцъкал най големия звер за годината, леле как го искам този телефон, не е истина просто, хайде пускайте го за да стана ваш абонат отново:P;)(coffee)
Блазе ти, че си разцъкал най големия звер за годината, леле как го искам този телефон, не е истина просто, хайде пускайте го за да стана ваш абонат отново:P;)(coffee)
Иване този телефон докато падне под 800 лв ще падне бая чакане!Затова ти препоръчвам да се въоражиш със търпение докато почакаш цена от 800 лв(beer)
-
- Регистриран: 30 яну 2006, 21:00
Нещо си в грешка,гаранцията не се губи.
-
- Регистриран: 21 дек 2011, 19:02
с изключение на разделителната способност Ноте 1 - 1280х800 срещу Ноте 2 - 1280х720. Не мога да разбера защо я намалиха? Тук трябваше да направят 1920х1080 и да убият всички.
Ноут ІІ ще падне до към 800 лева едва при появата на Ноут ІІІ. Така че чакането на тези които смятат да спестят някой лев, нека да започне сега :D
Samsung Galahy Z Fold3, Phantom Silver
Apple iPhone 14 pro max, Deep Purple
Samsung Galaxy Watch 4 Classic LTE 46mm
Apple Watch 6 44mm
Apple AirPods Pro 2nd Generation
Samsung Galaxy Tab S4 SM-T835-10.5",LTE, Black
Apple iPhone 14 pro max, Deep Purple
Samsung Galaxy Watch 4 Classic LTE 46mm
Apple Watch 6 44mm
Apple AirPods Pro 2nd Generation
Samsung Galaxy Tab S4 SM-T835-10.5",LTE, Black
-
- Регистриран: 10 яну 2007, 15:07
Леле, страхотен телефон!:))
Имам SG S II, ама като го видях този, направооооо.......(woo)(woo)(woo)
Ама май ще си го взема доготина, че 1200 лв, не ми се дават...(angry)(no)
Да стане поне 850 лв след Коледа, тогава може и на изплащане!:)
Имам SG S II, ама като го видях този, направооооо.......(woo)(woo)(woo)
Ама май ще си го взема доготина, че 1200 лв, не ми се дават...(angry)(no)
Да стане поне 850 лв след Коледа, тогава може и на изплащане!:)