N7100 Galaxy Note II

ediwitch
Регистриран: 06 сеп 2006, 22:54

Re: Samsung Galaxy Note II

Мнение от ediwitch » 30 юли 2013, 17:34

мерси :D оказа се ,че го имам :D

KOBRETI
Регистриран: 30 авг 2005, 16:44

Мнение от KOBRETI » 05 сеп 2013, 11:57

Да се похваля с новата придобивка ;)

Kalin.Minkov
Регистриран: 27 сеп 2013, 12:05

Мнение от Kalin.Minkov » 27 сеп 2013, 12:09

Някой пробвал ли е телефона в режим JPS ? И знае ли колко време издържа в този режим ?

ILIICHO_GLOGOVO
Регистриран: 18 окт 2009, 09:12

Мнение от ILIICHO_GLOGOVO » 14 окт 2013, 09:36

Смaртфонa си го бивa!

AVKansazov
Регистриран: 22 сеп 2010, 14:10

Мнение от AVKansazov » 14 окт 2013, 12:05

Виж сега преди няколко години във форума се подвизаваше една личност на която мненията се заключаваха до усмивки и палци.Затова пък присъстваше във всяка тема.
Ти какво, решил си също да правиш рекорд по публикувани постове на тема \"телефона го бива/не го бива\" на всеки модел в каталога пълнейки форума с нови теми и връщайки стари?
Ако изобщо четеш ами само пишеш...
Honor 50 13.0 + Samsung Galaxy Tab S7 13.0 + Xiaomi MiBox 3 9.0
+ Xiaomi MiBox S 9.0 + Huawei Watch GT Sport

loseyourselff
Регистриран: 05 яну 2011, 17:04

Мнение от loseyourselff » 22 окт 2013, 11:37

Здравейте фенове на самсунг,предлага ми се този тел.на 600лв.със гаранция към технополис мемори карта(клас10),оргинален filp cover тип тефтер,протектори и т.н. От 2 год. ползвам само нокиа н900,без аналог на пазара за любителите на security testing tools(или по-познати като hacking tools),само че мойта тухла е с дисплей 3.5 инча и рам 256мб. не знам удобен ли е този телефон,трябва ли да тъся дрехи с по-големи джобове,отделно да ви попитам няколко въпроса:
#Sygic може да се инсталира без root на телефона,преди време бях прочел че вече има такава опция,признавам си не ми се дават пари за навигация при условие че ползвам sygic на тел.си проблема само че картите са от 2010год.
#Могат ли да се прехвърлят номерата от тел.към картата че моят тази операция не я може(срамота,но както и да е)
#Обичам да гледам видео,и да го конвертирам в различни формати,note 2 надежден ли е в това отношение
#По отношение на чипа в процесора,хората казват че има проблем с тъй-наречената внезапна смърт на телефона,някой да сподели мнение какъв е този чип
#Видео обаждания освен чрез skype,други налични има ли
#С ъпдейтите как седи въпроса
#Досега съм работил наистина с истински multitasking(н900 в това отношение е еталон)при note2 как е(аз даже не знам дали има наличен такъв,макар че ми изкочиха няколко клипа в тубата)
#Среща ли се проблема с "unable to retrive ip address"при мен се оправя този пробем с aircrack-ng,но дроида е много куц кон в това отношение,но за това са виновни хората съдали ядрото на телефона
#Болят ли ви очите при продължително сървиране из нета

AVKansazov

Мнение от AVKansazov » 25 ное 2013, 19:10

Ако те е страх от големината преди да си купя 3-ката бях с 3,2 инча и много се опасявах че ще съжалявам и няма да мога да работя с толкова голям дисплей.Резултата като го взех е че след 2 месеца вече не можех да работя с... нокията(дисплея ми омаля,трябва да се натиска).Сега пък 3-ката ми изглежда по-малка въпреки че са една големина с 4-ката заради по-големия дисплей на втората.Минеш ли на ноута не само бързо ще му свикнеш ами и всичко друго ще ти се струва необичайно малко.
Ще ти отговоря на част от въпросите:
.Могат да се копират номерата в картата памет или по удобно в профила на гугъл и после да си ги синхронизираш.Може да записва и в сим-картата но това вече е примитивна работа.
.Няма нужда от конверсия, възпроизвежда нормални avi без проблем.За по екзотични формати вече не знам.
.Не ми е известно при него да е разпространен този проблем.Имаше го при s3.
.Ако самото приложение го позволява и го има като функция може.
.Зависи от Самсунг.Ако си чел ще знаеш че ъпдейта до 4.3 за него вече е започнал.
.Има.Всичко си работи, таск мениджъра се вика със задържане на средния бутон.
.Болят ли те очите от монитора.Ако досега си се блещил срещу 3,5-та инча ще усетиш голяма разлика.

Ванката
Регистриран: 15 сеп 2011, 10:28

Мнение от Ванката » 22 дек 2013, 07:47

Вчера получих 4.3 на Ноута, но не виждам някакви особенни разлики.:)
Samsung GALAXY S22 Ultra

OGGIO
Регистриран: 08 дек 2008, 22:44

Мнение от OGGIO » 26 дек 2013, 10:58

АЗ ПОЛУЧИХ 4.3 НА 23.12 ОТ МЕНТЕЛ И НАЙ ЯКАТА РАЗЛИКА КОЯТО ОТКРИВАМ-ТОВА,ЧЕ МИ ЯДЕ БАТЕРИЯТА БАЯ ПО-БЪРЗО.НЕ ЗНАМ....(no)(no)(no)

mod edit: Писането на капс се приема за викане. Може да засегнеш някой така.
vladovn

AVKansazov

Мнение от AVKansazov » 26 дек 2013, 21:07

Колко пъти трябва да повтарям: след всеки сериозен ъпдейт - фабрични настройки за да няма проблеми.

Отговори