N7100 Galaxy Note II
Re: Samsung Galaxy Note II
:D
Хайде сега за Note II
Хайде сега за Note II
Какво за [i][B]Note II[/B][/i]?;)
Simply BIG DEAL :D
Единствено като противопоказно СТРУВА МИ СЕ е ваденето му пред шефа :D:D:P
Така де,боса на фирмата сигурно ще изпита лек дискомфорт и може да реагира непредсказуемо като го види до своето ЕВЕНТУАЛНО айфонче.(woo)
А после да развие перманентна враждебност към подчинения си.8)
Simply BIG DEAL :D
Единствено като противопоказно СТРУВА МИ СЕ е ваденето му пред шефа :D:D:P
Така де,боса на фирмата сигурно ще изпита лек дискомфорт и може да реагира непредсказуемо като го види до своето ЕВЕНТУАЛНО айфонче.(woo)
А после да развие перманентна враждебност към подчинения си.8)
Ведага споделям впечатленията си!Този телефон за мен е един по голям и по бърз С3!За около половин час "гаврене" със него,сваляне на приложения игри и р.н не усетих лаг!Гугъл Ърт ми го дръпна за около 3 сек и ги инсталира за по малко от една!Дисплея му е уникален въпреки,че пикселите се забелязват.Обаче като увеличиш текста на някой сайт,буквите не се виждат така назъбени въпреки по малката резолюция.Може би това се дължи на променената субпикселна подредба!При гледане на клипове дисплея изпъква още повече,абе уникален,6+ за дисплея от мен!Изражотката за мен е пергектна,материалите от които е изработен телефона според мен са като на С3,обаче при Ноута много ме изкефи задния капак.Седи все едно е изработен от полиран варовик,много е готин!Рам памета както се вижда от снимките е 1.75гб от които 0.97гб заети,но със над 30 стартирани приложения.Като ги спрях приложенията от таск мениджъра рамта падна до 680 мб.Със писалката нямах възможност да си поиграя защото я нямаше,пеосто я бяха прибрали!Много ме е яд за това!За половин час ръчкане във нета,клипове и игрици батерията падна от 89 на 87%!Абе с две думи:За мен това е уникален смарфон!Обаче тези консултантите в сторвто не тидават мира,тъкмо започна да разцъквам тела и оня започва със офертите за нет,цифрова и т.н Поне да беше ми се паднала да ми пуска офертите Крисито,определено хубава п*танка!
Аааа забравих,определено по удобно седи във ръката от първия Ноут.Но определено това не е смарт който да се ползва със една ръка!Аз и Галакси С1 го ползвам със две защото ми е по удобно!Моите ръце не са от най големите така,че това не значи,че няма да има хора с по големи "лапи" които да могат да го ползват със едната от "лапичките" си!
Аааа забравих,определено по удобно седи във ръката от първия Ноут.Но определено това не е смарт който да се ползва със една ръка!Аз и Галакси С1 го ползвам със две защото ми е по удобно!Моите ръце не са от най големите така,че това не значи,че няма да има хора с по големи "лапи" които да могат да го ползват със едната от "лапичките" си!
Хах, чак ми се прииска :D Сигурен ли си че за половин час ръчкане е паднала с 2% батерията??? Уникално...
S9+
Човече казвам ти на 100%....От 13:08ч започнах да го ръчкам и до 13:39 батерията падна със 2%!!!Само със Гугъл ърт си играх 10 минути,свет му се изви на този глобус,то не беше въртене само и само да видя ще лагне ли!Гледах клипове,сърфирах из нета,играх пиленцата.Даже влизах и във белота във фейсбук!
-
- Регистриран: 21 дек 2007, 14:17
По темата с батерията :) Прекарах страстен ден (и нощ) с Note 2 :) От първата минута до 24тия час, с нормална употреба... върнах телефона с 29% батерия.
Условия (с малки звездички разбира се):
*Пуснато 3G
**Пуснат мобилен нет
*** Дисплей на 100% светлина
Гледах 2 серии на Fringe, Играх Фифа 12 към 1 час... Енгри Гугуткас над 1 час...
Браузинг общо към 3 часа.
Датс ит :)
Условия (с малки звездички разбира се):
*Пуснато 3G
**Пуснат мобилен нет
*** Дисплей на 100% светлина
Гледах 2 серии на Fringe, Играх Фифа 12 към 1 час... Енгри Гугуткас над 1 час...
Браузинг общо към 3 часа.
Датс ит :)
Днес и аз се разходих до Мтел да разгледам машинката. Самсунг са направили добър ъпгрейд на ноута. Дисплея му е много по-добър от предишното поколение и като ги сложиш един до друг, дисплея на стария ноут изглежда направо зле. Просто цветовете са значително подобрени, особено в бялото разликата е огромна. Махането на pentile матрицата също видимо подобрява нещата. И все пак има нещо странно в тази нова RGB матрица. Писалката седи много по-удобно в ръката, а и новите екстри свързани с нея са интересни. Пробвах да му ъпдейтна софтуера за да видя разделянето на екрана, но ъпдейта още не е наличен.
Като цяло са го докарали да изглежда като един голям S3, както външно, така и като интерфейс. Определено на мен този размер ми е прекалено голям за телефон. Но за хората на които това не им пречи, е супер машинка.
Като цяло са го докарали да изглежда като един голям S3, както външно, така и като интерфейс. Определено на мен този размер ми е прекалено голям за телефон. Но за хората на които това не им пречи, е супер машинка.
Днес имаше ли писалка,защото вчера я нямаше!Крвйзи каза,че някакъв клиент я е счупил и затова е липсвала!Много ми се искаше и на мен да подраскам малко със писалката мо уви,нямах късмет!Тези дни обаче с бабанка пак ще се разходим до сторето и ще го разцъксме отново телефончето!
Писалката си беше прибрана, но я поисках от консултантите. Иначе не е добре калибрирана и изисква доста натиск, но не ми се занимаваше. Просто цялата идея с писалката не ме радва особено, въпреки че наистина има готини пинизи.