N9005 Galaxy Note III
Re: Samsung N9000 Galaxy Note III
Обадиха ми се по телефона да ме офертират за Ноут 3 и с плана, който искам за 26лв за една година ми го дават за 975лв., или 96,50лв на месец за година. Ама като ги питах за айфоня, момичето ми вика, че не знае кога ще пристигне точно. И ми вика елате в нашия магазин да разгледате новия Ноут и, ще забравите за айфон.:D Бил нещо уникално.:)
Samsung GALAXY S22 Ultra
(woo)
какви са тия снимки бре адаш мда не си в космоца :D:P;)
аншитнята е за балъци , който иска да му знаят отпечатъците да си го взема(whistle)
какви са тия снимки бре адаш мда не си в космоца :D:P;)
аншитнята е за балъци , който иска да му знаят отпечатъците да си го взема(whistle)
В пространствено - времевия - континуум съм!!!;)
А бе адаш ти нямаше ли да си го взимаш? Някой знае ли, какви са офертите на Виваком? Нещо не ми излизат от таблета.:)
А бе адаш ти нямаше ли да си го взимаш? Някой знае ли, какви са офертите на Виваком? Нещо не ми излизат от таблета.:)
Samsung GALAXY S22 Ultra
Ванка, днес го купих от Германос,Пловдив.Кеш платих 1015+60лв.за една карта/която замина в боклука/, та общо 1075.Прекрасна цена-не изневерявай на марката! Напоследък нещо заиграваш в друга посока.
Страхотно, със здраве да си го ползваш.;) Не изневерявам на марката Самсунг а ми се искаше да си взема и аз айфон - ей така за разнообразие. А ма нещо чета лоши отзиви за него и започнах да се замислям за продължението на моя.:D
Разказвай де, кажи си първите впечатления от зверчето. Има ли смисъл според теб да премина от 2-та на 3?
Тия в андроид форума не са направили все още секция за телефона. Щеше ми се да прочета малко отзиви от първите собственици.
Разказвай де, кажи си първите впечатления от зверчето. Има ли смисъл според теб да премина от 2-та на 3?
Тия в андроид форума не са направили все още секция за телефона. Щеше ми се да прочета малко отзиви от първите собственици.
Samsung GALAXY S22 Ultra
здрасти, погледни коментарите ми по-долу
Ванка, не мога да разкажа поради липса на време, трябва да пътувам далече и ще го разглеждам след седмица обстойно.Само го запалих и светна великолепен екран.Дали да минеш на 3-въпрос на лична мотивировка, аз вече съм с 3-та Ноута и ми е кеф.
[Quote]Кеш платих 1015+[B]60лв.за една карта[/B]/която замина в боклука/, та общо 1075.[/Quote]
какви са тия карти за 60 лева? да не е план това за 5 Лева?(woo)
какви са тия карти за 60 лева? да не е план това за 5 Лева?(woo)
Да,точно така 12 мес.Х 5 лв.= 60 лв.