Над 400 души посрещнаха Samsung Galaxy S III в M-Tel Experience Store
Re: Над 400 души посрещнаха Samsung Galaxy S III в M-Tel Experience St
[Quote]Има и други неща по-важни от това дали, ще си купим най-новия, и гъзарски телефон![/Quote]
Абсолютно вярно!!!Ей сега след обилния дъжд в Пловдив се разминах с две невероятни представителки на нежния пол и главата ми се замая...;):P:D
Още се съвземам от тази прелест (woo)
Абсолютно вярно!!!Ей сега след обилния дъжд в Пловдив се разминах с две невероятни представителки на нежния пол и главата ми се замая...;):P:D
Още се съвземам от тази прелест (woo)
Ако имаше този невероятен телефон, можеше да ги помолиш да те снимат с него, а защо не и заедно с тях. Това си е идеалния повод да ги заговориш, а после нещата са лесни :D
Днес разцъках тела съвсем за малко. Гледах по-внимателно екрана и външният вид. Като за 1300 лв. (два iPad-а) бих казал че не става. Идва малко в повече "пластмасов" за тази ценова категория.
[Quote]Като за 1300 лв. (два iPad-а)[/Quote]
Къде са тези iPad-a за по 650 лв? Искам да си купя един на тази цена.
Отделно на ръка, че никой нормален човек няма да го купи за 1300 лв. Телефона струва 860 лв.+60 лв. такси за една година от Глобул=920 лв.
Нещо ми се струва, че ги хвърляш цифрите едно към гьотере, без никаква връзка с реалността.
Къде са тези iPad-a за по 650 лв? Искам да си купя един на тази цена.
Отделно на ръка, че никой нормален човек няма да го купи за 1300 лв. Телефона струва 860 лв.+60 лв. такси за една година от Глобул=920 лв.
Нещо ми се струва, че ги хвърляш цифрите едно към гьотере, без никаква връзка с реалността.
Да но явно прастмасата е по-здрава от някои други матеряли...
И аз искам да си взема един....
[QUOTE]Къде са тези iPad-a за по 650 лв? Искам да си купя един на тази цена.[/QUOTE]
Да ви продам моя, взех си го миналото лято за 750лв. и дори е 3G.
Да ви продам моя, взех си го миналото лято за 750лв. и дори е 3G.
Днес звънях да ги питам за цена с най-ниската такса, но казаха че няма все още. Това, което пишеш сигурно ли е?