nokia 6630 + samsung D600 ili Sharp 903
Re: nokia 6630 + samsung D600 ili Sharp 903
mersi 6te si vzema telefona s nai-dobur displey i zvuk D600 zaedno sas Nokia 6630,do izlizaneto na lidera N92.N90 e tyhli4ka za de4icata s malki ra4i4ki koito vlizat v tozi forum i tova ne e moi problem,nqma dobur telefon sas OS koito da ne e golqm i neudoben takova jivotno NQMA!bebe6kite igra4ki kato k750i i W800 tnx nqma nujda,W900 - e nqmam takiva nervi,polzvam sum S700,ne smqtam da go polzvam pak pod druga bukva i poopraveno tva onova
Радвам се за тебе, винаги се радвам когато някой си сменя телефона с нов
iskam da popravq predi6noto mnenie na pi4a koito kaza 4e se fukam s telefona si...ne si vzimam telefoni za da se xvalq kakvo sum si vzel,spodelqm mnenie,vpe4atleniq,+ i - , namereniq,vaprosi i tnt. za koeto si e suzdaden i foruma za pomosht :)
Много странно решение имаш :
"технологичния лидер" дето няма вибрация и една "круша" и то пак от рода на дърветата !
Сигурно ще пренасочваш разговора от "технологичния лидер" към "Крушата" за да "усетиш" че някой ти звънни ? :)))))))))))
Ама ти си решаваш , няма какво да те съветвам !
Една поговорка:
"Крушата" не пада по далеч от "дървото" - който има подсъзнание ще се сети за коя марка говоря :))))))))))))))
"технологичния лидер" дето няма вибрация и една "круша" и то пак от рода на дърветата !
Сигурно ще пренасочваш разговора от "технологичния лидер" към "Крушата" за да "усетиш" че някой ти звънни ? :)))))))))))
Ама ти си решаваш , няма какво да те съветвам !
Една поговорка:
"Крушата" не пада по далеч от "дървото" - който има подсъзнание ще се сети за коя марка говоря :))))))))))))))
Apple iPhone 16 Pro Max (256GB) White Titanium
Apple AirPods Pro v2 (2023)
Apple Watch S10 LTE 46мм
Apple AirPods Pro v2 (2023)
Apple Watch S10 LTE 46мм
iskam da popravq predi6noto mnenie na pi4a koito kaza 4e se fukam s telefona si...ne si vzimam telefoni za da se xvalq kakvo sum si vzel,spodelqm mnenie,vpe4atleniq,+ i - , namereniq,vaprosi i tnt. za koeto si e suzdaden i foruma za pomosht :) i vseki da izrazi sobstvenoto si mnenie.P990 moje da e nai-velikoto multimediino ustroistvo,ogromno i bezkraino funkcionalno,bix si go vzel,no desing na P seriqta mi e otvrat i prosto mi e grozen(moi vkus moe mnenie) za da ne sko4i nqkoi da me plue vednaga :)
"Крушата" не пада по далеч от "дървото"
това много ми хареса, но аз все още съм на мнение че трябва човек да си вземе телефон който го нямат другите, след 2 или 3 месеца пак ще си сменяма телефона, насочил съм се към E949 както или W810, в този случай мисля че беше по умесно да си беше взел Sharp-а
това много ми хареса, но аз все още съм на мнение че трябва човек да си вземе телефон който го нямат другите, след 2 или 3 месеца пак ще си сменяма телефона, насочил съм се към E949 както или W810, в този случай мисля че беше по умесно да си беше взел Sharp-а
za nenormalni xora s bezdunni djobove koito si mislqt 4e mogat da gonqt texnologiite...vse edno na nqkoi my pyka koi s kakav telefon e hah
Ти хубаво си се насочил към N92,но какво ще я правиш в България след като осн. й атракция-мобилната телевизия няма да може да се ползва.Защо не по-добре N80 или тайнственият N93/95?
koeto e po-dobro i po-izgodno
-
- Регистриран: 07 фев 2005, 20:25
Zemi si 6680!