Новата промоция на Самсунг - по-добра от лятната!
Re: Re: Re: Re: Новата промоция на Самсунг - по-добра от лятната!
Ами всеки нормален човек в активна възраст иска хубав смартфон и много нет за него (то даже майка ми и тъща ми - които са пенсионерки, вече са със смартфони), а кликаджии, стотинкаджии и обикновени стипци не са обичани от никой оператор... Но и за стиснатите има и ще има подходящи планове и телефони, и то не само при Вива.
Re: Re: Re: Новата промоция на Самсунг - по-добра от лятната!
Не само на мен, а и на всички свои настоящи клиенти Теленор предлага Айфон Х ес за 1659,99 лв при план 44,99 лв за теб, който включва:
Неограничени национални минути и роуминг в зона ЕС, 4G network
20 000 + 10 000 национални MB
6600 MB роуминг в зона ЕС
500 минути към зона 1,2 и Балкани, HBO go, Диема екстра и т.н. Така че, ако това са ултра мега гига аките цени от страна Виваком, които ще ни засипят като януарски сняг през декември, язък за тези, които са ти чакали. Хубаво е, че не съм сред тях.
Неограничени национални минути и роуминг в зона ЕС, 4G network
20 000 + 10 000 национални MB
6600 MB роуминг в зона ЕС
500 минути към зона 1,2 и Балкани, HBO go, Диема екстра и т.н. Така че, ако това са ултра мега гига аките цени от страна Виваком, които ще ни засипят като януарски сняг през декември, язък за тези, които са ти чакали. Хубаво е, че не съм сред тях.
Samsung Galahy Z Fold3, Phantom Silver
Apple iPhone 14 pro max, Deep Purple
Samsung Galaxy Watch 4 Classic LTE 46mm
Apple Watch 6 44mm
Apple AirPods Pro 2nd Generation
Samsung Galaxy Tab S4 SM-T835-10.5",LTE, Black
Apple Watch 6 44mm
Къде са 30 гиги на бърза скорост, къде - абсолютно неограничени?
Re: Re: Re: Re: Re: Новата промоция на Самсунг - по-добра от лятната!
Каква е гаранцията, че няма да ти кажат "Sorry, вече имаме 300 регистрирани потребителя"? :)
И колко неща искат в сайта да сканираш и качваш, всякаш подписваш сделка за 1 милион...
Само от любопитство "Моля прикачете сканирано копие на удостоверение за банкова сметка.". Какво е това копие на удостоверение на банкова сметка? :)
И колко неща искат в сайта да сканираш и качваш, всякаш подписваш сделка за 1 милион...
Само от любопитство "Моля прикачете сканирано копие на удостоверение за банкова сметка.". Какво е това копие на удостоверение на банкова сметка? :)
Бъдете добри едни към други! Да обиждаш някого заради предпочитанията му е много ниско! Намасте!
Re: Re: Re: Re: Re: Новата промоция на Самсунг - по-добра от лятната!
Ти плановете ли сравняваш или цената на апарата? Аз повече от 5-6 000 мб не ползвам на месец, въпреки че имам 20 000 мб в плана си към този момент. Все едно да те питам къде е Диема екстра и НБО го в другия план.
Примерно, ако сега сключвам договор ще си избера план с по-малко интернет от неограничен, но да има в пакета НБО го, Диема, Макс спорт, Войо, неща, които ги предлагат Теленор и А1 отколкото да взема план с неограничен интернет на подобна цена и да си плащам да отделните пакети. За всеки влак си има пътници, но по твоите думи Виваком щяха да пуснат страхотно ниски цени на айфоните, затова от любопитство сравних цените в двата оператора. Ако тази, която си посочил е точна, нищо убийствено не виждам в нея
Примерно, ако сега сключвам договор ще си избера план с по-малко интернет от неограничен, но да има в пакета НБО го, Диема, Макс спорт, Войо, неща, които ги предлагат Теленор и А1 отколкото да взема план с неограничен интернет на подобна цена и да си плащам да отделните пакети. За всеки влак си има пътници, но по твоите думи Виваком щяха да пуснат страхотно ниски цени на айфоните, затова от любопитство сравних цените в двата оператора. Ако тази, която си посочил е точна, нищо убийствено не виждам в нея
Samsung Galahy Z Fold3, Phantom Silver
Apple Watch 6 44mm
Apple Watch 6 44mm
Re: Новата промоция на Самсунг - по-добра от лятната!
не знам как ги изразходвате тея 10-ки гигабайти, ама аз правя максимум 2 и то, ако гледам 1-2 часа някой мач...та в тоя ред на мисли, гледам, че са се повишили тарифите на операторите...преди две години се прехвърлих от ментел на виваком и за 15,90лв. на месец ми дадоха неограничени разговори в България, 2000мин. в роуминг ЕС, 6000мб, от които 4000 в роуминг ЕС...другото не ме интересуваше особено и не го запомних...февруари ми изтича договора и с радост ше си продължа така, ако се навият отново :D
Първо, на Водния дух аз вече не вярвам кой знае колко, тъй като имам чувството, че всяка седмица пише ново двеста. Второ, като ми каже някой ПРОМОЦИЯ НЕВЕРОЯТНА и като видя, че е с план за 50+ ЛЕВА на месец, по дяволите казвам си, този или е пълен балък или смята нас балъци! Много, ама наистина много Малко хора реално се нуждаят и ползват всички екстри на плана за 50+ лева, просто явно не могат да смятат, че с тоя план, ВСЪЩНОСТ, телефонът не им излиза по-евтин, а напротив - по-скъп, в 2-годишната перспектива:)
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Новата промоция на Самсунг - по-добра от лятната!
А и не очаквайте нищо от Виваком. Цените на плановете ще са си същите и ще има двойно повече гигабайти от стандартните (например на Smart L, от 3, ще имаш 6 GB, а за мен това е пълна глупост). Духче воднисто, за пореден път ме убеждаваш, че си малоумник и че никога няма да осъзнаеш, че си такъв. Ти си заслужаваш даже перманентен банан.
iPhone 16 256 GB Ultramarine
Apple Watch Series 8 45 mm Starlight
AirPods Pro with MagSafe Case
Xiaomi Mi11 Lite 5G Truffle Black
Apple Watch Series 8 45 mm Starlight
AirPods Pro with MagSafe Case
Xiaomi Mi11 Lite 5G Truffle Black
-
- Регистриран: 06 юли 2007, 16:11
Re: Новата промоция на Самсунг - по-добра от лятната!
В този форум се спомена няколко пъти(от различни хора) че Виваком щяли да предлагат iPhone,и още доста продукти на Apple,при това официално от Декември.
Искам да попитам какво става с това тъй като никъде не виждам нищо официално по-въпроса? Нито в сайта на Виваком,нито където и да е другаде....Май всичко се оказа поредния кьорфишек или?!?
Искам да попитам какво става с това тъй като никъде не виждам нищо официално по-въпроса? Нито в сайта на Виваком,нито където и да е другаде....Май всичко се оказа поредния кьорфишек или?!?
Apple iPhone 14 Pro Max (128GB) Space Black
Apple Watch Nike SE 2 44mm Cellular
Apple AirPods Pro 2
Apple Watch Nike SE 2 44mm Cellular
Apple AirPods Pro 2
Re: Re: Новата промоция на Самсунг - по-добра от лятната!
Може още сега да отидеш във Вива и да си купиш какъвто искаш Айфон от 6 ес и СЕ нагоре - включително и тазгодишните модели, с план, без план - както си решиш. Някои са налични (тазгодишните, Х и СЕ), за други трябва да почакаш няколко дни за доставка. Цените със Смарт Ю са най-добрите в България, да не говорим за абсолютно неограничения мобилен интернет, който получаваш с този план! Просто от 03.12 Айфон ще присъства в списанието, сайта, фейсбук страницата на Вива и на специално обособени щандове в избрани магазини (в моловете и на централните търговски улици).