Новата промоция на Самсунг - по-добра от лятната!

Cv3T0m1R
Регистриран: 17 сеп 2011, 02:38

Re: Re: Re: Новата промоция на Самсунг - по-добра от лятната!

Мнение от Cv3T0m1R » 30 ное 2018, 16:48

Абе чета аз и не мога да вдяна, дали аз съм в грешка или вие. Защо изтъквате като предимство неограничения мобилен интернет, с най-скъпия план, след като абсолютно всички планове на Виваком предлагат неограничен интернет? Включително и най-евтиния от 13лв. на месец.

Иначе съм съгласен с духчето, че всеки млад човек иска хубав и скъп телефон. Както и хубава и скъпа кола и хубаво и скъпо жилище. А защо не и хубава и скъпа яхта. Въпросът е обаче, какво да направи човек като мен, който не използва повече от 200-300 минути месечно от 800-те за които плаща, и през 90% от времето телефонът му е вързан към Wi-Fi и не използва дори МБ-тите на максимална скорост включени в пакета. Някак си ми звучи набутвация човек който го устройва план от 13лв. да си вземе план за 50лв. щото щели да му дадат по-евтин телефон.
Съгласен съм и че операторите не обичат такива като мен. Те най-обичат да абонират някоя 70 годишна бабичка с таблет и най-скъпия план. Такива клиенти са им най-любими.

pretorianec
Регистриран: 06 юли 2007, 16:11

Re: Re: Re: Новата промоция на Самсунг - по-добра от лятната!

Мнение от pretorianec » 30 ное 2018, 17:00

Аз знам че Виваком и преди предлагаха iPhone(под щанда)така че това ме е някаква новина за мен. Това което питах бе,кога официално ще се случи това,и дали Виваком вече може да се брои за поредния оператор в България който има официален договор с Apple и мрежата му е сертифицирана от тях.
Към настоящият момент в сайта на ябълката като сертифицирани мрежи присъстват само Теленор,и А1.
Да предположим тогава че ще обявят новината на 03.12.заедно с обявяването на сайта им,бршурата и т.н.
Apple iPhone 14 Pro Max (128GB) Space Black
Apple Watch Nike SE 2 44mm Cellular
Apple AirPods Pro 2

Stennn
Регистриран: 17 юни 2008, 13:29

Re: Re: Re: Re: Новата промоция на Самсунг - по-добра от лятната!

Мнение от Stennn » 30 ное 2018, 17:03

Естествено, че е набутвация. Дори с план за 13 лв - цена на айфон (или друга марка) е да речем - 1950 лв. и е ПО-Изгодно от план 50 лв. на месец и цена на айфоня 1650.

Теб те устройват 13 или 20 лв план, но по логиката на духчето, за да вземеш "по-изгодна" цена 1650 лв. абонираш се за най-скъпия план, реално с 30 лв. повече на месец, отколкото ти трябва. А това прави 24 месеца по 30 лв. 720 лв. загуба Не само че не ти е по-изгоден телефона, ами и значително по-скъп ти излиза с най-скъпия план. Отделно, разбира се и при този план, всеки SMS си се тарифира, тарифира се и всеки разговор към 0700 (разни нет доставчици, пицарии, таксита и пр.) и месечно може и 60 кинта да чукнеш, ама само и само да се вземе телефона не за 1950, а за 1650...

gog88
Регистриран: 27 яну 2006, 08:24

Re: Re: Re: Re: Re: Новата промоция на Самсунг - по-добра от лятната!

Мнение от gog88 » 30 ное 2018, 17:39

Stennn,
Това имах предвид и аз. План с неограничен интернет върши примерно работа на 2-3% от всички абонати на мобилни услуги в България, но всички останали имат други потребности. Но един съфорумец казва това е най- яката цена на айфон ХS с най-добрия план в България (за мен не е така). Накрая като удари чертата, ще се види, че е платил цена за два айфона.
Samsung Galahy Z Fold3, Phantom Silver
Apple iPhone 14 pro max, Deep Purple
Samsung Galaxy Watch 4 Classic LTE 46mm
Apple Watch 6 44mm
Apple AirPods Pro 2nd Generation
Samsung Galaxy Tab S4 SM-T835-10.5",LTE, Black

Отговори