Новата промоция на Самсунг - по-добра от лятната!
Новата промоция на Самсунг - по-добра от лятната!
За всеки закупен нов телефон висок клас "Самсунг" връщат 200 лева на първите 300, които се регистрират - без да искат този път връщане на стар телефон! https://my-samsung.com/bg/mysamsung/offers/#/8P9VWE6S5URQR/
П.П. Засилих се днес да преподписвам с Вива и да купувам Ноте 9 (защото тази промоция е само до 02.12), но момчето от магазина ми препоръча да не бързам - от 03.12 започват страхотни промоции на "Вива", Нотето ще е 950 лева със Смарт Ю без никакви допълнителни регистрации, освен това - ще има големи намаления и допълнителни бързи гиги на всички планове, а и много други благинки!
П.П. Засилих се днес да преподписвам с Вива и да купувам Ноте 9 (защото тази промоция е само до 02.12), но момчето от магазина ми препоръча да не бързам - от 03.12 започват страхотни промоции на "Вива", Нотето ще е 950 лева със Смарт Ю без никакви допълнителни регистрации, освен това - ще има големи намаления и допълнителни бързи гиги на всички планове, а и много други благинки!
Re: Новата промоция на Самсунг - по-добра от лятната!
Нали щеше да си вземеш Айфон от Виваком на тънка цена?
Re: Re: Новата промоция на Самсунг - по-добра от лятната!
Другата седмица окончателно ще реша - тази оферта я видях днес сутринта и реших да се възползвам, но самият продавач на Вива ме посъветва да изчакам 03.12 (а той няма интерес да ме лъже, неведнъж съм вдигал скандали точно в техния магазин, даже с викане на СОТ са ме плашили).
Re: Re: Re: Новата промоция на Самсунг - по-добра от лятната!
Ако аз съм продавач и си ми правил скандали в магазина, с удоволствие ще те излъжа за да те прецакам и да пропуснеш добрата промоция.
Re: Re: Re: Re: Новата промоция на Самсунг - по-добра от лятната!
Споко, имам приятел с познат управител на друг магазин, ако тоя се кокошини - отивам на управителя да направя таргета, или мигрирам към Теленор! Този управител също потвърди големите промоции, които започват от 03.12 (още от септември между другото ми е казал да изчакам до последно преди изтичането на договора ми, тоест - до декември, и ми е обещал Нотето за 950 лева още от тогава)!
Re: Re: Re: Re: Re: Новата промоция на Самсунг - по-добра от лятната!
На Smart U таксата е 50лв. Голяма промоция, няма що.
Re: Новата промоция на Самсунг - по-добра от лятната!
Казваш, че 750 лв с върнат телефон през август е по- малко добре от 950 лв през декември?! Още чакам да се запозная с мега гига яките цени на продуктите на епъл които щяха да пускат Виваком през декември. Явно утре ще е денят Х на размазването на А1 и Теленор от страна на оранжавите.
Samsung Galahy Z Fold3, Phantom Silver
Apple iPhone 14 pro max, Deep Purple
Samsung Galaxy Watch 4 Classic LTE 46mm
Apple Watch 6 44mm
Apple AirPods Pro 2nd Generation
Samsung Galaxy Tab S4 SM-T835-10.5",LTE, Black
Apple iPhone 14 pro max, Deep Purple
Samsung Galaxy Watch 4 Classic LTE 46mm
Apple Watch 6 44mm
Apple AirPods Pro 2nd Generation
Samsung Galaxy Tab S4 SM-T835-10.5",LTE, Black
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Новата промоция на Самсунг - по-добра от лятната!
И аз това му викам - ама каква промоция, той Смарт Ю си е винаги 50 лева, а пича - аааа, не, този път и за него ще има промоция. Според мен промоцията ще е бонуса НВО Го, без да намалят таксата, ама да видим...
Re: Re: Новата промоция на Самсунг - по-добра от лятната!
750, ама само за върнато Ноте беше това. Сега без да връщаш никакъв телефон е тази промоция. А за айфон - кой друг оператор ти предлага Айфон Х ес за 1 660 лева с АБСОЛЮТНО неограничен мобилен интернет за 50 лева месечно?
Re: Re: Re: Новата промоция на Самсунг - по-добра от лятната!
А някакви по-нормални промоции за нормални хора, а не за грандомани, споменаха ли ти? Нещо до 700лв.