още един труден избор! (SE W800i Vs. Samsung D600)
Re: още един труден избор! (SE W800i Vs. Samsung D600)
значи като си си купил д600 не е нужно да убеждаваш всички, че той е най добрия, кажи предимствата само с доводи!! относно това което каза за блутуута, ок съгласен съм, но кой ще тръгне да качва толкова информация с блутуут?!? относно паметта на самсунга- тя е разделена и за музика не е всичките 80мб.... за това в комплекта на телефона(както и на д600) има дата кабел- пренасянето на информация е къде къде по бързо и си я запаметяваш където искаш
Купи си W800 за да ми го дадеш после на мен!!! ;)
-
- Регистриран: 29 дек 2005, 15:14
най-добре 6270
Не съм казал, че е най-добрия. Говориме за нещо конкретно. Памет 74, не 80. Звук, всички казват, че К750 свири по добре от W800. Някой беше казал, че Самсунга е по-голям. Сигорно не ги е виждал един до друг. За дисплеите, да не говорим. Аз кусурите на Самсунга ги зная, и се ядосвам защото ПОЧТИ ВСИЧКИ САМО СА ПРОЧЕЛИ НЕЩО И ДАВАТ МНЕНИЯ.
-
- Регистриран: 23 сеп 2004, 20:18
Nefertity i az kato spb03 si vzex predi 1 sedmica w800.telefon4eto si e mn dobro.nqmam oplakvaniq.software ne mu e bavan.sega sum zapulnila polovinata karta i vupreki tva ne vijdam da se bavi :)) zvuka e mn dobur,bez slu6alki e po-slab(zavisi i ot nastroikite na equalaizera) , slu6alkite sa unikalni dobri (prez tqx se 4uva super silno..napravo mogat da ti proglu6at u6ite :)
ima RDS kum radioto, kamerata e mn dobra(snimkite sa kristalni ) displeya e mn qsen,kristalen., klaviaturata e udobna.kamerata se vklu4va avtomati4no samo 4rez otvarqne na kapa4eto za kamerata :)svetkavicata e mn silna :P
bluetootha si raboti bezupre4no,irda su6to..
edinstveno sega na mene ne mi durje6e mn bateriqta(6toto slu6am mn muzika )
ami..mislq 4e tva be6e :)
moq suvet e da si vzeme6 w800,struva si !
ima RDS kum radioto, kamerata e mn dobra(snimkite sa kristalni ) displeya e mn qsen,kristalen., klaviaturata e udobna.kamerata se vklu4va avtomati4no samo 4rez otvarqne na kapa4eto za kamerata :)svetkavicata e mn silna :P
bluetootha si raboti bezupre4no,irda su6to..
edinstveno sega na mene ne mi durje6e mn bateriqta(6toto slu6am mn muzika )
ami..mislq 4e tva be6e :)
moq suvet e da si vzeme6 w800,struva si !
Re: The All-Seeing Eye
http://www.mobilebulgaria.com/mobiles/view.php?id=828&sub=compare ???
освен ако не си фен на Nokia, не виждам предимства.
Аз определено не съм!
освен ако не си фен на Nokia, не виждам предимства.
Аз определено не съм!
С почти всичко съм съгласен освен с казаното за бавния софтуер на W800/K750 (също).По скорост на софтуера тези два модела на СЕ се сравними със смартфоните,даже водят по 2 от 3 показателя (има го написано в тестовете на К750 при сравнение между различни модели).
Понеже имам К750 а и имах възможност да ползвам и D600 твърдо казвам,че K750/W800 е по-добрия избор в 80% при сравнение.
Понеже имам К750 а и имах възможност да ползвам и D600 твърдо казвам,че K750/W800 е по-добрия избор в 80% при сравнение.
...and the end...
Момчета, благодаря! - Аз направих вече избора, но ако темата вълнува още някой, продължете я! ;)
п.п. След някой и др.ден мога да добавя дали избора е бил добър.
п.п. След някой и др.ден мога да добавя дали избора е бил добър.
А бе по тази тема дълго се говори и така и не разбрахте,че Д600 е мн по добър бе,в това нема спор,Д600 е хиляда пъти по-добър ма колко и да си говорат хората никои не слуша-Д600 чете pdf,doc i txt фаилове,записва Mp4 видео,което е 100 пъти по-добро от 3gp-то на К750/W800i,Д600 ма дисплей с резолуция 320x240 а СЕ-176x220(разликата отново е на лице),Д600 има и мн по-добър дизаин от опростения дизаин на СЕ-те,Д600 вади мн-по добър звук с вградените си 3D колони,а бе хора Д600 си е клас над SE W800i и K750i,в това няма спор!!!!