още един труден избор! (SE W800i Vs. Samsung D600)
Re: още един труден избор! (SE W800i Vs. Samsung D600)
Много говориш но май не си сравнявал двата телефона.Какво разбираш под четене на файлове?K750 отваря интернат страници с 20КB по-големи от D600 !!!
Относно дисплея-тук е малко странно...Дисплея на Д600 е много добър...но дисплея на SE W900 е много по-добър.Интересното е,че дисплея на К750 е сочен като по-добър в голяма част от случаите от този на W900 което е странно.Тук явно се намесва резолюцията.Не може да се направи правилно сравнение защото К750 дава свити картини в резолюция 320х240.
Така,че не може да се говори за явно превъзходство на Д600 в дисплея.
А за звука : K750/W800 се слушат със слушалки.Говорителя е само за звънене!
Относно дисплея-тук е малко странно...Дисплея на Д600 е много добър...но дисплея на SE W900 е много по-добър.Интересното е,че дисплея на К750 е сочен като по-добър в голяма част от случаите от този на W900 което е странно.Тук явно се намесва резолюцията.Не може да се направи правилно сравнение защото К750 дава свити картини в резолюция 320х240.
Така,че не може да се говори за явно превъзходство на Д600 в дисплея.
А за звука : K750/W800 се слушат със слушалки.Говорителя е само за звънене!
интересното е че D600 отваря *.pdf както следва 1kb за 1s. ами ако файла е 2 МВ ще чакаме да ми го отвори за 34 часа. Леле пък и той трябва да е само текст, както и другитте трябва да са само текст. Аз на това му викам бавен софт.
2mb mi otvarq mignoveno na mene
Ама ти маи само си говориш без да виждаш за какво става на въпрос,кои пък ти каза че отваря 1кб за 1 сек ти си луд нещо,1МБ ми го отваря веднага!!!!!,аи сега си прави изводи за софтуера!!!!,просто Д600 е мн по добър в което няма спор,ам ти маи си имаш един загубен СЕ и само си го хвалиш без да знаеш за какво става на въпрос,Д600 е милионииии пъти по добър,вобще как можете да сравнявате тези телефони тцтц
Аз знам за какво става въпрос ;).Не е 1кб за 1 сек. но е БАВНО!!!! Като толкова знаеш я кажи как се прави връзка с Bluetooth с Д600 ? Оставам с впечатлението,че не си виждал нито един от двата модела за които се говори.
Прави се примка, хвърляш въжето като ласо и ако уцелиш другия телефон значи имаш връзка.
Ако си напраВил телефона си НЕВИДИМ, каква връзка искаш.
Ако си напраВил телефона си НЕВИДИМ, каква връзка искаш.
Става дума,че Самсунг така и не успяха да направят качествено работещ Bluetooth модуллНето да направят достъпа до него мапко по-лесен(през менюто).
Когато искаш да изпращаш нещо, има шорткът за включване, пита те. Когато приемаш си правиш шорткът от начален екран. Трудно се изклучва блутута, тожа е единствено неудопство. Иначе работи доста бързо
-
- Регистриран: 24 фев 2005, 10:12
Предполагам, че изборът ви е бил Самсунг? Поне аз бих заложил на него