Още снимки и подробности за Samsung Galaxy Note 3 Neo
Още снимки и подробности за Samsung Galaxy Note 3 Neo
Колкото и ядра да му сложат и имитации на кожа пак ще си стане лагаво чудовище на втория месец след закупуването му и ще се чувстваш прекаран от евтините материали и дразнещия непрестанен лаг.
Re: Още снимки и подробности за Samsung Galaxy Note 3 Neo
Абсолютно си прав!!! Това е истинската истина! Самсунг, не знаят как да правят качествени телефони и дори са по-зле от някои китайски марки!!!(yes)(yes)(yes):)
-
- Регистриран: 22 сеп 2010, 14:10
Вас явно много ви сърбят пръстите :|
[Quote]
Автор: syferx
Инъче за Самсунг нищо не мога да кажа, но просто не ми харесва как ми седи в ръката.[/Quote]
а сега имаше ли какво да кажеш?
[Quote]
Дата: 01.09.2013 15:57
Хвърлил съм му око и май до като се начудя в технополиса ще му дигнат цената. [/Quote]
[Quote]Автор: syferx
Дата: 31.12.2013 18:14
...или коментари от сорта ,, и аз как си мечтая да го имам тоз телефон ама ще му се каня още една година...\" това за мен не е смислен коментар. [/Quote]
:X
[Quote]
Инъче за Самсунг нищо не мога да кажа, но просто не ми харесва как ми седи в ръката.[/Quote]
а сега имаше ли какво да кажеш?
[Quote]
Дата: 01.09.2013 15:57
Хвърлил съм му око и май до като се начудя в технополиса ще му дигнат цената. [/Quote]
[Quote]Автор: syferx
Дата: 31.12.2013 18:14
...или коментари от сорта ,, и аз как си мечтая да го имам тоз телефон ама ще му се каня още една година...\" това за мен не е смислен коментар. [/Quote]
:X
Honor 50 13.0 + Samsung Galaxy Tab S7 13.0 + Xiaomi MiBox 3 9.0
+ Xiaomi MiBox S 9.0 + Huawei Watch GT Sport
+ Xiaomi MiBox S 9.0 + Huawei Watch GT Sport
Много специалисти станахте бе, ама то нали гроздето е кисело..:D
Относно коментара за "качествените" китайски боклуци, нямам думи. Още веднъж се обеждавам, че тук пишат доста потребители под 18-години.:)
[Quote]пак ще си стане лагаво чудовище на втория месец [/Quote]
Интересно, защо моя Ноут 2 не се е превърнал в лагаво чудовище? Ама много обичате да пишете наизуст, или от липса на елементарни знания!
Относно коментара за "качествените" китайски боклуци, нямам думи. Още веднъж се обеждавам, че тук пишат доста потребители под 18-години.:)
[Quote]пак ще си стане лагаво чудовище на втория месец [/Quote]
Интересно, защо моя Ноут 2 не се е превърнал в лагаво чудовище? Ама много обичате да пишете наизуст, или от липса на елементарни знания!
Samsung GALAXY S22 Ultra