Оторизиран сервиз на Samsung - Булграм

mishobehar
Регистриран: 30 апр 2007, 15:06

Оторизиран сервиз на Samsung - Булграм

Мнение от mishobehar » 27 юни 2022, 16:05

Здравейте,
Има ли някой доволен от сервиз Булграм? Ползвам Galaxy S20+ и ми върши перфектна работа, изобщо не искам да го сменям, но вече батерията му е за смяна. Свързах се като нормален потребител със Самсунг и те ми дадоха телефона на сервиз "Булграм", който им се води "оторизиран". Над 10 пъти им звънях - никой не вдигна. Отидох след работа - не можеха да ми кажат дали имат в наличност батерия за S20+ и също ми казаха "ориентировъчна цена", не могат да ми дадат точна.

Отделно смяната е от 3 до 10 дена, а "експресната" услуга е 30лв. Тоест не мога да им занеса телефона когато имаме уговорен час, а те си имат механизъм да изкарат едни 30 лв. отгоре. Всички работиме с телефоните си, не можем да си позволим 3 до 10 дена да чакаме за смяна на батерия.

Намирам го за несериозно отношение към клиента, което не би трябвало да отговаря на стандарта на Samsung. А и като им гледам мненията в Google Maps, не съм единствен.
https://www.google.com/maps/place/Bulgr ... 49!9m1!1b1

Някой ще сподели ли дали е минал по подобен път, може и да е в друг сервиз?

Потребителски аватар
Luke_Netwalker
Регистриран: 12 дек 2011, 13:30

Re: Оторизиран сервиз на Samsung - Булграм

Мнение от Luke_Netwalker » 27 юни 2022, 16:40

Оторизирани сервизи има и в The Mall, Paradise Center, Serdica center. Иначе досега не ми се е налагало да ползвам услугите на сервиз.

Потребителски аватар
vstorm
Регистриран: 19 ное 2018, 22:29

Мнение от vstorm » 27 юни 2022, 16:53

Стойте далеч от Булграм.

PanasonicMobile
Регистриран: 28 юли 2011, 11:56

Мнение от PanasonicMobile » 28 юни 2022, 01:11

В България в сервиз само при сериозен проблем. Пратих huawei p20 преди време за смяна на батерия в техен сервиз и го върнаха с незалепен капак. Galaxy watch даде дефект след 1 месец работа и имах големи драми с теленор и разните му оторизирани сервизи. Накрая чрез кзп го замениха с watch4. Така се работи в бг. Сега лаптопа ми е в сервиз и не ми се мисли как ще го върнат и кога.

samsamuel
Регистриран: 02 окт 2014, 16:57

Мнение от samsamuel » 28 юни 2022, 12:16

Обадете се в Пласто сервиз - Варна. Дори и с куриер да го изпратите, ще стане по-бързо.
Оторизиран сервиза са, също. Отзивите са перфектни.
В сайта има калкулатор - смяната на батерия за този апарат е 125лв с ДДС.

Потребителски аватар
JKRL
Регистриран: 18 фев 2021, 10:41

Мнение от JKRL » 28 юни 2022, 17:50

pllb написа:
28 юни 2022, 15:24
и аз не съм с добро мнение за този Булграм сервиз...
Ти имаш за всичко мнение. Дано поне някой ти плаща на пост, че иначе жалко за теб.

mamuta70
Регистриран: 11 фев 2010, 21:11

Мнение от mamuta70 » 28 юни 2022, 23:15

mishobehar написа:
27 юни 2022, 16:05
Здравейте,
Има ли някой доволен от сервиз Булграм? Ползвам Galaxy S20+ и ми върши перфектна работа, изобщо не искам да го сменям, но вече батерията му е за смяна. Свързах се като нормален потребител със Самсунг и те ми дадоха телефона на сервиз "Булграм", който им се води "оторизиран". Над 10 пъти им звънях - никой не вдигна. Отидох след работа - не можеха да ми кажат дали имат в наличност батерия за S20+ и също ми казаха "ориентировъчна цена", не могат да ми дадат точна.

Отделно смяната е от 3 до 10 дена, а "експресната" услуга е 30лв. Тоест не мога да им занеса телефона когато имаме уговорен час, а те си имат механизъм да изкарат едни 30 лв. отгоре. Всички работиме с телефоните си, не можем да си позволим 3 до 10 дена да чакаме за смяна на батерия.

Намирам го за несериозно отношение към клиента, което не би трябвало да отговаря на стандарта на Samsung. А и като им гледам мненията в Google Maps, не съм единствен.
https://www.google.com/maps/place/Bulgr ... 49!9m1!1b1

Някой ще сподели ли дали е минал по подобен път, може и да е в друг сервиз?
Мишо, препоръчвам ти другият оторизиран сервиз на Самсунг, много са коректни и си вършат работата както трябва. Това е линка, дано само да не е раклама за което се извинявам но отзивите са отлични както от други клиенти така и от мен и то многократно доказани- http://service4you.bg/index.php?option= ... Itemid=103
https://www.samsung.com/bg/support/service-center/

Отговори