Първи снимки на Samsung Galaxy Gear (обновена)
-
- Регистриран: 16 юли 2007, 12:16
Re: Първи снимки на Samsung Galaxy Gear
Първо Apple трябва да пуснат такъв продукт и след това ще им се получи и на Samsung.
-
- Регистриран: 30 сеп 2007, 16:48
Ами покажи ми поне една \"не дървена\" черта в дизайна му? Ти ако губиш \"ума и дума\" по \"лъскавите\" играчки, при мен мнооого отдавна са престанали да ми въздействат по този начин и гледам от към естетическата и практическата им страна.
Нокия с фенерче.
Няма спор че часовника е много грозен , незнам какво правиха последните години и неможаха да пуснат нещо по класно.
И мен нещо не ме радва варианта на Самсунг. Надявам се това да не е финалната му версия и в крайна сметка да има по-стилен вид, като го видим другиден.
Но немога да разбера как може часовника на Сони да е \"дърво\". Супер стилно изглежда, има класическата квадратна форма и с аналоговия циферблат на дисплея конкурира на визия доста класни машини. Браво на Сони!
Предложението на Apple също би трябвало да е интересно. Те откъм технология, горките разбира се са с година назад, но пък откъм дизайн се представят прилично, а часовникът разчита до голяма степен на дизайна, все пак ;)
Но немога да разбера как може часовника на Сони да е \"дърво\". Супер стилно изглежда, има класическата квадратна форма и с аналоговия циферблат на дисплея конкурира на визия доста класни машини. Браво на Сони!
Предложението на Apple също би трябвало да е интересно. Те откъм технология, горките разбира се са с година назад, но пък откъм дизайн се представят прилично, а часовникът разчита до голяма степен на дизайна, все пак ;)
Единственото важно нещо вмомента е Note 3 (Note 12.2/12.1 би било бонус) и дали ще предоставят Lady Gaga брандирана версия по случай ARTPOP
We could, We could belong together
ARTPOP <3<3<3 :D
We could, We could belong together
ARTPOP <3<3<3 :D
Ами от тези снимки, които виждам и аз не съм особено впечатлен, но ще видим. С този живот на батерията обаче не го виждам изобщо. Прибираш се от работа, поглеждаш си часовника и хоп - няма батерия... :D
@Mitaka963 - Точно тази песен слушам в момента!! :D <3 My ARTPOP could mean anything! <3
@Mitaka963 - Точно тази песен слушам в момента!! :D <3 My ARTPOP could mean anything! <3
iPhone 14 Pro Max, 128 GB, Silver
Първия часовник за "крак"!!! Извинявам се госпожо! може ли да си вдигнете крака, да видя колко е часа.