PLS HELP! Udavih si Samsung-a
PLS HELP! Udavih si Samsung-a
Udavih si samsunga,predi malko...vednaga mu izvadih bat. i kartata no sega kato go vkliuchih na displeq izliza che tel. v momenta e v TAT Mode,Nqkoi moje li da kaje kakuv e tozi rejim?
-
- Регистриран: 24 фев 2005, 10:12
Re: PLS HELP! Udavih si Samsung-a
Това е сервизен режим
не е трябвало да го включваш веднага
изключи го, разглоби го и го остави да изсъхне хубаво.
изключи го, разглоби го и го остави да изсъхне хубаво.
o.k servizen rejim i posle?
suglasen sum ,az taka i napravih,t.e.udavi se v 11 sutrinta i chak sega go vkliuchih,ama ne shte da zvuni i ne se chuva mikrofona...
i spored mene posle otiwa6 na serviz
Добре си направил,че си извадил батерията но е трябвало да изчакаш да изсъхне добре и да го разглобиш и подсушиш колкото се може по-добре.И във всички случаи да го занесеш в сервиз.
i moq d410 se namokri-kakvo ti namokrqne-az napravo go izprah-ostavih go da sahne okolo 3-4 dena posle go vkliu4ih ama lentata mi se be6e skasala ama si rabote6e otli4no v otvoreno sastoqniq i kamerata ne be6e se zasegnala-ama kato be6e zatvoren ne moje6e da zvani nqma6e nikakva vrazka procesora sas displaq-opravih mu samo lentata i rabote6e nqkolko meseca i posle umrq-kamerata mu otkaza i se izgasi i krai-i ve4e mi i pisna i si vzeh w800-mokreneto mnogo gadno ne6to-i trudno tela go "zabravq" dori i da se pravi 4e raboti sled vreme "umira"-taka 4e uspeh:))))
-
- Регистриран: 05 дек 2005, 11:33
остави го да изсъхне добре- дой му няколко дни и би трябвало да се оправи... Аз бях изкъпал един Х460 и не се чуваше като говориш но след няколко дни се оправи и вече почти 1 година няма проблеми...