Поредното дело на Apple срещу Samsung е заведено в Япония
Re: Поредното дело на Apple срещу Samsung е заведено в Япония
Незнам защо от батерията не си доволен, но на мен 2 дена си ми държи при стабилни разговори. Ако не говоря много и 3-4 дена. Всичко е според зависи. Но както казах и преди това различни хора различни виждания.
Аз пък точно обратното. Не знам как може да си доволен, DHD е ужасно устройство, дори само заради батерията си.
Не знам на каква база твърдиш : "И още нещо ще ти кажа, че този който е имал apple и е решил да пробва друга марка никог няма да се върне на apple. От личен опит ти го казвам. "
Моят личен опит сочи точно обратното... В момента и на работа ползвам уъркстейшън на Apple и в къщи съм с 2 лаптопа на Apple, скоро продадох личния уъркстейшън Dell, само защото не свикнах с адски нелепото и на всичко отгоре много грозно нещо - наречено "Прозорци". И за да не стане объркване, ползвал съм Win 95 и всички последващи версии, в момента в който седнах на Мак, всичките ми представи за ергономика на работа се промениха завинаги. Едно от изискванията ми последните 10 години, за да започна работа е качествена машина от Apple. Откакто подарих на майка ми Аpple машина, наистина си отдъхнах, изведнъж секнаха всички проблеми в какъвто и да аспект - настъпи рай!
Относно темата с телефоните и таблетите на Самсунг, нали не си въобразявате че сте по-вещи в патентното право от юристите на германския и холандския съд. Щом има забрана, която е ФАКТ, не знам какво повече дъвчете този казус . Самсунг са нарушили интелектуални патенти.
Моят личен опит сочи точно обратното... В момента и на работа ползвам уъркстейшън на Apple и в къщи съм с 2 лаптопа на Apple, скоро продадох личния уъркстейшън Dell, само защото не свикнах с адски нелепото и на всичко отгоре много грозно нещо - наречено "Прозорци". И за да не стане объркване, ползвал съм Win 95 и всички последващи версии, в момента в който седнах на Мак, всичките ми представи за ергономика на работа се промениха завинаги. Едно от изискванията ми последните 10 години, за да започна работа е качествена машина от Apple. Откакто подарих на майка ми Аpple машина, наистина си отдъхнах, изведнъж секнаха всички проблеми в какъвто и да аспект - настъпи рай!
Относно темата с телефоните и таблетите на Самсунг, нали не си въобразявате че сте по-вещи в патентното право от юристите на германския и холандския съд. Щом има забрана, която е ФАКТ, не знам какво повече дъвчете този казус . Самсунг са нарушили интелектуални патенти.
В днешния свят, в който всичко е пари, не е сигурно дали "юристите на германския и холандския съд" са вещи в патентното право. (whistle) Just sayin'...
S9+
Като сочи точно обратното робувай си на Apple. Хвърляи си парите за Apple. Машина със същите параметри на друга марка е 3 пъти по евтина, ако държиш толкова на Mac OS има хакери които за 50-100 лева ще ди го инсталират. Ако не ти се дават пари можеш и сам срещу 5 дена четене в форумите.
Другото което ще ти кажа, че Apple ако не затъваха нямаше да водят дела. А под затъва имам в предвид че конкуренцията е голяма и продажбите им намаляват драстично.
Другото което ще ти кажа, че Apple ако не затъваха нямаше да водят дела. А под затъва имам в предвид че конкуренцията е голяма и продажбите им намаляват драстично.
Очаквам с нетърпение новините, Епъл съди Самсунг в Анголa, Мозамбик и Уругвай...:D
Сериозно, не разбирам какъв е смисъла да се повтаря, че се съдят във всяка една държава?
Откровено ми писна да чета подобни новини, така че Епъл да се хващат в ръце и да обявява айфон 5 по-бързо. Тогава поне ще мога спокойно да си чета по форумите, колко голямо недоразумение е и как за нищо не става :D
Сериозно, не разбирам какъв е смисъла да се повтаря, че се съдят във всяка една държава?
Откровено ми писна да чета подобни новини, така че Епъл да се хващат в ръце и да обявява айфон 5 по-бързо. Тогава поне ще мога спокойно да си чета по форумите, колко голямо недоразумение е и как за нищо не става :D
Страшна аргументация, Windows-ът бил грозен.:D
Че теми и шелове за него няма ли?
http://www.technobuzz.net/wp-content/uploads/2009/08/windows-7-mac-osx-leopard.jpg
Че теми и шелове за него няма ли?
http://www.technobuzz.net/wp-content/uploads/2009/08/windows-7-mac-osx-leopard.jpg
[Quote]Другото което ще ти кажа, че Apple ако не затъваха нямаше да водят дела.[/Quote]
Да им имам затъването, тъкмо станаха най-големият производител на смартфони, държейки 2/3 от печалбата от бизнеса с мобилни телефони... и то резултати реализирани с миналогодишния им модел. А сега с новия, не ми се мисли как ще затънат :D
И кога ще разберете, че характеристиките не са всичко.
Да им имам затъването, тъкмо станаха най-големият производител на смартфони, държейки 2/3 от печалбата от бизнеса с мобилни телефони... и то резултати реализирани с миналогодишния им модел. А сега с новия, не ми се мисли как ще затънат :D
И кога ще разберете, че характеристиките не са всичко.
Явно скоро не си чел статистика на най-продавани марки телефони
:D
Характеристиките не са всичко, но са основно.
:D
Характеристиките не са всичко, но са основно.
-
- Регистриран: 22 сеп 2010, 14:10
[Quote]държейки 2/3 от печалбата от бизнеса с мобилни телефони[/Quote]
Те затова е цялата работа!
Защо имат такава печалба - защото продават прекалено скъпи телефони.
Защо съдят другите - защото им подбиват печалбата ако айфон 5 се окаже слаб спрямо другите предложения ще паднат продажбите и ще трябва да намалят цените.
Гузен негонен бяга - гледат да се подсигурят предварително за да нямат конкуренция и пак да бутат стоката си скъпо прескъпо на хора които нямат друга алтернатива.
Те затова е цялата работа!
Защо имат такава печалба - защото продават прекалено скъпи телефони.
Защо съдят другите - защото им подбиват печалбата ако айфон 5 се окаже слаб спрямо другите предложения ще паднат продажбите и ще трябва да намалят цените.
Гузен негонен бяга - гледат да се подсигурят предварително за да нямат конкуренция и пак да бутат стоката си скъпо прескъпо на хора които нямат друга алтернатива.
Honor 50 13.0 + Samsung Galaxy Tab S7 13.0 + Xiaomi MiBox 3 9.0
+ Xiaomi MiBox S 9.0 + Huawei Watch GT Sport
+ Xiaomi MiBox S 9.0 + Huawei Watch GT Sport