Поредното дело на Apple срещу Samsung е заведено в Япония

keyone
Регистриран: 13 юни 2005, 18:18

Re: Поредното дело на Apple срещу Samsung е заведено в Япония

Мнение от keyone » 13 сеп 2011, 01:44

Не знам, но хората, които изпозлват Мак определено не са бедни. Следователно имат добра работа. А ова какво значи? Че не са глупави. Чудно ми е защо само разни (по-бедни, но казвам, че са глупави) хора все оплюват марката без дори да имат опит с нея? Да, не са геймърски лаптопи, но за сметка на това имат добра настолан конфигурация. Като цяло, много безсмилен коментар даваш и няма как да получиш смислен отговор, пък и какво може да се очаква от човек, който не изпозлв акомпютър на марката. А ти се кефи на игрите, които играеш на 15" или 17/18" и продължавай да си мислиш, че PC е по-добре от Mac. За вое сведение, не е особено трудно да пуснеш Уин на Мак. Я ми намери Хаки за моята конфигурация PC, а?

С две думи: хора, които не използват Мак, винаги ще се намират и те винаги си оплюват и оплюват. Но защо останлите харесват машините си?

keyone

Мнение от keyone » 13 сеп 2011, 01:54

[Quote]ми аз ти го зададох - ти като обработваш видео и апъл е най-доброто за теб защо смяташ че всички това правят и затова всички трябва да се прекланят пред апъл??? това че ТИ го правиш не значи, че е най-добрата марка - нито че си заслужава парите, нито че е най-доброто на пазара[/Quote]

Чакай сега, значи един компютър ти трябваше за интернет, филми, музика и графична обработка, сега не ти трябва за това? Ти знаеш ли за какво спориш?

keyone

Мнение от keyone » 13 сеп 2011, 02:22

И един МакБуук не ти върши работа за това? Край, това е краят на спора, явно само си чешеш езика с пълни глупости и липса на факти, сам не знаеш какво искаш от една машина.

deezel
Регистриран: 23 авг 2006, 19:47

Мнение от deezel » 13 сеп 2011, 03:23

6 месеца си бил с Mac и смяташ, че работи с iOS? Разби ме.

SoARoN
Регистриран: 20 апр 2006, 18:03

Мнение от SoARoN » 13 сеп 2011, 08:24

Apple има защо да се страхуват от конкуренцията. Тук /в Чехия/ галакси таб 10.1 не е забранен и от около 2 седмици се предлага на пазара и вече е най-купуваният таблет в CZ.

Sage
Регистриран: 30 авг 2004, 18:43

Мнение от Sage » 13 сеп 2011, 08:44

[Quote]Не знам, но хората, които изпозлват Мак определено не са бедни. Следователно имат добра работа. А ова какво значи? Че не са глупави.[/Quote]Крайно време беше някой да изплюе камъчето и да си признае, че избива комплекси.

Nistel
Регистриран: 26 юли 2004, 01:14

Мнение от Nistel » 13 сеп 2011, 08:47

Възхищавам се на деца (такъв е термина за човек на 12 години), които вече вадят 4-цифрени суми в евро на месец (могат да си купуват Мас и iPhone всеки месец).

Все пак berzerk и SoARoN имате една и съща рожденна дата и година ще ви питам общо какъв невероятен софтуер използвате за Windows? Предполагам с него се вадят тези европейски заплати.

makeno
Регистриран: 15 дек 2006, 12:37

Мнение от makeno » 13 сеп 2011, 09:15

[Quote]В момента и на работа ползвам уъркстейшън на Apple и в къщи съм с 2 лаптопа на Apple, скоро продадох личния уъркстейшън Dell, само защото не свикнах с адски нелепото и на всичко отгоре много грозно нещо - наречено "Прозорци". И за да не стане объркване, ползвал съм Win 95 и всички последващи версии, в момента в който седнах на Мак, всичките ми представи за ергономика на работа се промениха завинаги.[/Quote]

Браво на теб. Аз макбука го ползвах точно 2 седмици и го върнах обратно в магазина. Не можах да привикна към него след 5 годишно ползване на уиндоус, все нещо ми липсваше.. :) Оптималното е уиндоус на макбук, гледам доста хора правят така, някои даже линукс му слагат.. Доста си го мислех да го приложа и аз, но в крайна сметка се отказах, че не ми се занимаваше да инсталирам, а и нямаше да имам много свободна памет :)

makeno
Регистриран: 15 дек 2006, 12:37

Мнение от makeno » 13 сеп 2011, 09:25

Един мак не е много по-скъп от еквиваленттите си с уиндоус. Около 200 евро е разликата. При средно ползване от 2-3 години, излиза разлика от по 5е на месец. Като сметнем, че има и различни промоции, често може да се макбук про за 800-900 евро, което е нормална цена и не е по-скъпо от сони и тошиба, както и високия клас на асус, хп и компания примерно. Естествено има и по-евтини лаптопи, но технически са в друг клас.

burnedspy
Регистриран: 08 яну 2011, 23:30

Мнение от burnedspy » 13 сеп 2011, 11:18

[Quote]а и не знам креативния такъв какво му е специфичното че да върви по-добре на мак[/Quote]

Mac са имали по-добро цветопредаване в миналото, което е важно при обработката на графични елементи, но Windows вече са ги настигнали.

Отговори