Поредното дело на Apple срещу Samsung е заведено в Япония

smirnov4o
Регистриран: 13 яну 2009, 19:30

Re: Поредното дело на Apple срещу Samsung е заведено в Япония

Мнение от smirnov4o » 14 сеп 2011, 14:58

Е явно ябълката само при мен не вървеше :D Два пъти на сервиз, естествено след втория път я продадох и така се получи, че похарчих парите от айфончето и паднах чак на Samsung Star :D, но да си призная честно бях доста по доволен от него отколкото от айфон четворката. И сега най-после съм с Galaxy S и мога да кажа съвсем гордо и с ръка на сърцето "Е айфонеца пасти да яде"

Nistel
Регистриран: 26 юли 2004, 01:14

Мнение от Nistel » 14 сеп 2011, 15:42

И тримата с хейтърски мнение за Apple са с една и съща рожденна дата и година в профилите си .. голямо съвпадение няма що. В този форум има хора пишещи от много профили едновременно с цел да докажат някакви абсурдни тези и това е един от примерите. Ако някой админ може да провери най-вероятно и IP-тата ще са еднакви ..

Потребителски аватар
board
Регистриран: 25 окт 2006, 14:01

Мнение от board » 14 сеп 2011, 15:49

Nistel явно не си забелязал, че според профилите, половината хора във форума са родени на 30 ноември 1999, включително и аз. ;) Това е дата, която си седи по подразбиране, ако не си въведеш друга.

[Quote] Ако някой админ може да провери най-вероятно и IP-тата ще са еднакви ..[/Quote]
Всъщност не само, че са с различни IP-та, ами живеят в различни населени места, че дори и в различни държави.

AVKansazov
Регистриран: 22 сеп 2010, 14:10

Мнение от AVKansazov » 14 сеп 2011, 15:50

Нека позная датата е "30 ноември 1999".
Случайно да си обърнал внимание че при регистрация в сайта ако не въведеш рождена дата автоматично се въвежда тази в профила!
Знаеш ли колко регистрирани в сайта са родени на тази дата?Сигурно над 50% ;)
Много бебета са изревали тогава май :D
Я с board сме били на едно мнение - бе ти да не ми четеш мислите?!:D
Honor 50 13.0 + Samsung Galaxy Tab S7 13.0 + Xiaomi MiBox 3 9.0
+ Xiaomi MiBox S 9.0 + Huawei Watch GT Sport

Nistel
Регистриран: 26 юли 2004, 01:14

Мнение от Nistel » 14 сеп 2011, 16:38

Ясно аз съм виновен за вашата немърливост. Както и да е признавам грешката си. Просто когато се хейти в този форум винаги съм много мнителен защото както казах има случай на хора, които хейтят от много никове ..

Потребителски аватар
board
Регистриран: 25 окт 2006, 14:01

Мнение от board » 14 сеп 2011, 16:46

[Quote]похарчих парите от айфончето и паднах чак на Samsung Star , но да си призная честно бях доста по доволен от него отколкото от айфон четворката[/Quote]
Напълно ти вярвам, и аз така, като си продадох галаксито, си взех един домашен телефон с шайба и сега съм много по-доволен от него :D:D:D

west ham
Регистриран: 04 юни 2010, 19:15

Мнение от west ham » 14 сеп 2011, 17:11

[Quote]похарчих парите от айфончето и паднах чак на Samsung Star , но да си призная честно бях доста по доволен от него отколкото от айфон четворката

Напълно ти вярвам, и аз така, като си продадох галаксито, си взех един домашен телефон с шайба и сега съм много по-доволен от него [/Quote]
:D:D:D

smirnov4o

Мнение от smirnov4o » 15 сеп 2011, 09:47

Мда е ако не си чувал за студентски живот няма как да повярваш :D . Що се отнася до галаксито, нормално е да съм по доволен замръзва много по-рядко отколкото айфона, а и с галаксито мога да правя доста повече без да е нужен роот. Но има и две неща, от които бях по-доволен от айфона - батерия и лед светкавицата.

deezel
Регистриран: 23 авг 2006, 19:47

Мнение от deezel » 15 сеп 2011, 18:21

Батерия и светкавица. Няма приложения, юзър експириънс, дизайн, резолюция на дисплея... Батерия и светкавица. Все едно си говорим за телефони на Nokia.

smirnov4o

Мнение от smirnov4o » 16 сеп 2011, 05:56

За теб може би, но за мен си бяха само батерията и светкавицата

Отговори