Поредното дело на Apple срещу Samsung е заведено в Япония

AVKansazov
Регистриран: 22 сеп 2010, 14:10

Re: Поредното дело на Apple срещу Samsung е заведено в Япония

Мнение от AVKansazov » 16 сеп 2011, 11:06

Сериозно ги чета - откога общата форма на един продукт е "твой продукт".
Това е повод не причина.Защо не съдят китайските ментета за 100%-вата им прилика с айфоните?Защото нямат полза от това.
Honor 50 13.0 + Samsung Galaxy Tab S7 13.0 + Xiaomi MiBox 3 9.0
+ Xiaomi MiBox S 9.0 + Huawei Watch GT Sport

Crazy Heart
Регистриран: 21 дек 2007, 14:17

Мнение от Crazy Heart » 16 сеп 2011, 11:10

под продукт имах предвид патент. ако нещо патентовано от мен ДОКАЗАНО се ползва от друга компания...то напълно редно е да изисквам обещетение.

vladovn
Регистриран: 24 окт 2005, 21:47

Мнение от vladovn » 16 сеп 2011, 11:27

А и няма как да ги съдят. Нито знаят производителя, нито вносителя, защото едва ли имат официален.

Nistel
Регистриран: 26 юли 2004, 01:14

Мнение от Nistel » 16 сеп 2011, 12:16

Досега традицията е всеки нов iPhone да се продава колкото всички iPhone продадени взети заедно досега. Не виждам как ще стане промяна сега с iCloud и iOS5 ..

Crazy Heart
Регистриран: 21 дек 2007, 14:17

Мнение от Crazy Heart » 16 сеп 2011, 12:21

Със сигурност ще взриви рекордите, особено след като разкрият голямата тайна която се пази доста добре засега :D

Потребителски аватар
board
Регистриран: 25 окт 2006, 14:01

Мнение от board » 16 сеп 2011, 15:18

[Quote]Мда е ако не си чувал за студентски живот няма как да повярваш [/Quote]
Не разбирам какво общо има студентския живот с това да си по-доволен от Samsung Star, от колкото от айфон 4? Може би имаш предвид, че при толкова алкохол и опиати съвсем ти се е замъглила обективната оценка. Тогава те разбирам :)

[Quote]Що се отнася до галаксито, нормално е да съм по доволен замръзва много по-рядко отколкото айфона[/Quote]
Това може да е вярно само, ако си държиш телефоните във фризера :)

Потребителски аватар
board

Мнение от board » 16 сеп 2011, 15:27

[Quote]Със сигурност ще взриви рекордите, особено след като разкрият голямата тайна която се пази доста добре засега [/Quote]
Едва ли има съмнение, че предстоят нови рекорди за Епъл, въпросът е по-скоро дали само айфон 5 ще ги прави или заедно с друг бюджетен модел.

smirnov4o
Регистриран: 13 яну 2009, 19:30

Мнение от smirnov4o » 17 сеп 2011, 17:27

[Quote]Не разбирам какво общо има студентския живот с това да си по-доволен от Samsung Star[/Quote]

Е изказвай се като хората. От коментара ти се разбра, че се чудиш как съм похарчил толкова, че най-доброто, което да си взема с останалите пари да е Star. Как съм по-доволен ли? Ами ето така - нямах проблеми с обхвата и със Star-а установих, че и в асансьора имало обхват :D . И другото телефончето не решаваше докато си говоря, че трябва да се рестартира или просто да реши да затвори вместо мен, което си беше редовният номер на айфонеца.

А под замръзва имах в предвид да спече до такава степен, че да е нужен рестарт :D A що се отнася до фризера ми не го зарязвам там, но пък често на работа го забравям на слънце :D

Едит: Ся се върнах към коментара ти и се извинявам аз не съм те разбрал правилно.

Потребителски аватар
board

Мнение от board » 17 сеп 2011, 18:16

Извинявай ама това са глупости, платформата на айфона е може би най-стабилната на пазара. Понеже структурата на работа на ОС-е е по-близка до конзолите, рестартирания и замръзване просото [B]няма[/B], освен ако не си го омазал сериозно след jailbreak-a.

smirnov4o
Регистриран: 13 яну 2009, 19:30

Мнение от smirnov4o » 17 сеп 2011, 23:48

Ти пък от кога стана Ванга :D не съм казал, че съм го jailbreak-вал, а че за да можеш да правиш всичко, което може конкуренцията трябва да го jailbreak-неш. Аз съм от хората, които са твърдо против хакването на каквото и да било. Заради този проблем с обхвата го върнах на втората седмица в M-Tel за ремонт и от там ми казаха "Te айфон 4 са така". След сервиза започна, да се рестартира и да замръзва, при което реших да го ъпдейт-на, с надеждата да е софтуерен дефект и да е отстранен, но след като уж всичко било готово телефона зъби на старт екрана с ябълката иииии пак сервиз. И вече след второто посещение в сервиза се отървах от него. Но като гледам се мъчиш да опровергаеш мнението ми за айфон 4, откажи се няма смисъл, един телефон отиде ли на сервиз веднъж (не по моя вина) значи е боклук. Ако случайно галаксито отиде на сервиз и то ще стане боклук :D

Отговори