Значително по-голям телефон с незначително по-голям дисплея. Мазна ДЕБЕЛА рамка около дисплея - epic FAIL (no)
За водоустойчивостта и сензора за пръстов отпечатък (yes)
Появиха се реални снимки на Samsung Galaxy S5 преди премиерата
Re: Появиха се реални снимки на Samsung Galaxy S5 преди премиерата
Малко остана но дизайна мисля няма да е този, ще видим :)
-
- Регистриран: 30 юни 2005, 08:31
Току що CEO-то на Самсунг го потвърди - това е най-грозното галакси, създавано някога :D
-
- Регистриран: 04 окт 2010, 18:15
Това е новия телефон има го на сайта им вече http://m.samsungmobilepress.com/Press/View/381
Смешно е да казвате на този грозен, а на предния - не (примерно). Мен ми харесва, но ако не са различните капаци, вече се затруднявам да различавам 3,4 и 5.
Повече ми хареса Gear Fit. Жалко че цената пак ще е 1/2 Ноут 3 -.-
Повече ми хареса Gear Fit. Жалко че цената пак ще е 1/2 Ноут 3 -.-
S9+
-
- Регистриран: 09 фев 2011, 23:01
http://m.samsungmobilepress.com/FileHome/Press/Mobile_Pdf/Samsung%20Galaxy%20S5%20Press%20Release%203.pdf
За мен специално е по интересен факта, че няма чак такъв хардуерен скок както беше между S3 и S4. Ако имаш S4 спокойно може да минеш и без S5 :| Аз очаквах 4К дисплей, 3 или 4 РАМ, два процесора....но все пак да изчакаме детайлите и нюансите всяка характеристика си има допълнителен детайл, който понякога даже е по-важен :|
За мен специално е по интересен факта, че няма чак такъв хардуерен скок както беше между S3 и S4. Ако имаш S4 спокойно може да минеш и без S5 :| Аз очаквах 4К дисплей, 3 или 4 РАМ, два процесора....но все пак да изчакаме детайлите и нюансите всяка характеристика си има допълнителен детайл, който понякога даже е по-важен :|
Голяма издънка. Тая година iPhone-a ще настигне продажбите на S5 за 1 седмица (flower)
За съжаление Самсунг се превръщат в Епъл - знаят, че ще имат успех (имат много зомбирани клиенти) и няма нужда да се напъват. Жалко.
S9+