Реклама на Samsung се присмива на феновете на iPhone
Re: Реклама на Samsung се присмива на феновете на iPhone
Критикува, но ползвал iPhone и iPad :D
-
- Регистриран: 20 юли 2011, 00:51
[Quote]Хората, които така яростно защитават Android, всъщност не ползват устройствата си за работа, все повече го забелязвам.[/Quote]
Напротив, точно хората с Iphone ползват телефоните си само за смс и разговори +игрички.
Iphone е безсмислен точно заради цената с в България."ама цената е такава само тук".Да, таква е точно защото хората си го купуват само заради гъзарията и естествено и продавачите спекулират(когато върви и на тази цена и хората са готови да дадат за него тези пари естествено, че тя няма да падне).
Контра въпрос колко пъти по-добра е iOS? Хайде стига със защитите на Iphone и то от едни и същи хора.
Напротив, точно хората с Iphone ползват телефоните си само за смс и разговори +игрички.
Iphone е безсмислен точно заради цената с в България."ама цената е такава само тук".Да, таква е точно защото хората си го купуват само заради гъзарията и естествено и продавачите спекулират(когато върви и на тази цена и хората са готови да дадат за него тези пари естествено, че тя няма да падне).
Контра въпрос колко пъти по-добра е iOS? Хайде стига със защитите на Iphone и то от едни и същи хора.
Вмомента цената в България е точно каквато е и в 90% от страните които се продава. По-ниските цени в други държави (САЩ) идва от по-ниските данъци и такси там. Тук ДДС е 20$ там между 6 и 7%.
Това какво става тук няма абсолютно никакво отражение извън държавата ни. Мислете малко по-глобално ..
Това какво става тук няма абсолютно никакво отражение извън държавата ни. Мислете малко по-глобално ..
-
Аз съм в България и говоря от личен досег с хора от и в България.
Като гледам цените на свободна продажба на 64гб версията в Гемания е 849?=1664лв., а в Англия
699паунда=1594лв.Тук цените са от 2100лв. нагоре.
Като гледам цените на свободна продажба на 64гб версията в Гемания е 849?=1664лв., а в Англия
699паунда=1594лв.Тук цените са от 2100лв. нагоре.
Ти ако искаш плати 2500лв за него. В Германос (Глобул) е 1600лв на свободна продажба ..
-
Нямам никакво намерение да давам 1600лв за това телефонче. Да ги дават псевдо гъзарите и техните деца.Реалната цена за изработка е около 200$, което е около 300лв.Недейте да включвате допълнителните разходи за изработка, че става дълго и широко, цената е приблизитена. И без това са си най-богата компания, няма нужда от 1300лв. спонсорство. Цитирах цени от търговците в интернет в България.
Днес е празник, по-спокойно.
Днес е празник, по-спокойно.
- Забавна реклама! :D
За 1600+лв ще си взема най-новият телефон със Андроид и всички най-нови техно джунджурии и ще си спестя поне 800-1000лв. Apple - Суетата е скъпо удоволствие! (whistle)
За 1600+лв ще си взема най-новият телефон със Андроид и всички най-нови техно джунджурии и ще си спестя поне 800-1000лв. Apple - Суетата е скъпо удоволствие! (whistle)
-
- Регистриран: 15 ное 2011, 19:33
Та да... Като се заговори и за цената на 4S бих искал да попитам, понеже ще си вземам нов смартфон и съм се насочил към SGSII, какво Iphone 4S би ми дал вповече пред него за тези [b]500-600 лв.[/b] разлика в цената? Това просто ми е единствения въпрос към всички по-запознати. Все пак не става въпрос за 30-40 лв., доста сериозна си е разликата в цените, та така като гледам значи би трябвало да е на светлини години пред него...
Понеже твърдеше, че цените в БГ били по-високи от тези навън. Никой не те кара да даваш 1600лв за телефон, 100 000лв за кола и тн ..
-
- Регистриран: 09 фев 2011, 23:01
Всичко, което не могат да правят айфоните е shits нали ? СГС 2 има по-бърз процесор, ДВОЙНО повече РАМ, по-голям и по-качествен дисплей от айфоните. Изобщо няма база за сравнение кой е по-добър от 4С и СГС 2. От Епъл ако изкарат някой нов продукт може и да се конкурират, но със 4 и 4С няма как да стане. Каквото и да сложат в телефоните си когато дисплея е под 4" всичко губи смисъл. А пък според мен ти deezel-чо или си хипер голям лъжец или си хипер мазохист и не осъзнаваш какво правиш или как живееш.
[Quote]Аз работя с iPhone-а (и отскоро iPad-а си). Мейли, документи, браузинг, приложения за продуктивност, to-do мениджъри, PDF-и, текстове, таблици, бележници, VоIP, разговори. Такива нещица. Трябва ми устройство, което out-of-the box да върши всичко това и да се вписва с екосистемата на Apple, защото ползвам Mac и доста техни услуги. Също и в екосистемата на Google, защото разчитам на също толкова техни.[/Quote]
ПДФ, таблици, презентации, браузинг на 3.5 инча дисплей :D На iPad-a не ти оспорвам може и да правиш това ама за другото я си помисли пак (woo) А пък за цената на 4 и 4С изобщо е безсмислено да се говори - не струва дори 50% от исканата в момента. Пак казвам ако от Епъл не изкарат нещо ново ще си останат дин голям балон под налягане. (yes)
[Quote]Аз работя с iPhone-а (и отскоро iPad-а си). Мейли, документи, браузинг, приложения за продуктивност, to-do мениджъри, PDF-и, текстове, таблици, бележници, VоIP, разговори. Такива нещица. Трябва ми устройство, което out-of-the box да върши всичко това и да се вписва с екосистемата на Apple, защото ползвам Mac и доста техни услуги. Също и в екосистемата на Google, защото разчитам на също толкова техни.[/Quote]
ПДФ, таблици, презентации, браузинг на 3.5 инча дисплей :D На iPad-a не ти оспорвам може и да правиш това ама за другото я си помисли пак (woo) А пък за цената на 4 и 4С изобщо е безсмислено да се говори - не струва дори 50% от исканата в момента. Пак казвам ако от Епъл не изкарат нещо ново ще си останат дин голям балон под налягане. (yes)