Реклама на Samsung се присмива на феновете на iPhone
Re: Реклама на Samsung се присмива на феновете на iPhone
Докато не спреш да коментираш по този начин. Хайде, още една седмица.
-
- Регистриран: 20 юли 2011, 00:51
+1 дизъл да не е модератор и да го наказват според правилата - те трябва да важат за всички. Той отдавна е показал, че не може да се държи адекватно и да спазва добрия тон.
-
- Регистриран: 04 окт 2010, 18:15
Подкрепям, но няма кой да чуе. Очевидно злоупотребява с правата, които са му дадени.
Разбира се, Иване. ;)
Тези приказки почти точно на 6м. се повтарят. :D
-
- Регистриран: 20 юли 2011, 00:51
Малко по темата. Разбирам от къде идва желанието да използва ника си. Определение 6)
[u]http://www.urbandictionary.com/define.php?term=deezel[/u]
[u]http://www.urbandictionary.com/define.php?term=deezel[/u]
Хахаха тая реклама е много смешна:D:D:Dгорките хорица разбраха, че има и друго освен айфон.
Относно модераторството се кандидатирам за поста, не е правилно да ограничаваш хората само защото имат по различно от твоето мнение.
Относно модераторството се кандидатирам за поста, не е правилно да ограничаваш хората само защото имат по различно от твоето мнение.
Samsung GALAXY S22 Ultra
Дано да те направят модератор.
Мен друго ми е чудно, как така едно лапе на 18 /deezel/е оставено за модератор и това с години? Какво ще стане ако го сменят с друг? На всички е ясно че нестава за тази толкова отговорна функция.
Благодаря на екипа на Мобилебългария че ми махнаха поредния неоснователен Бан!
Мен друго ми е чудно, как така едно лапе на 18 /deezel/е оставено за модератор и това с години? Какво ще стане ако го сменят с друг? На всички е ясно че нестава за тази толкова отговорна функция.
Благодаря на екипа на Мобилебългария че ми махнаха поредния неоснователен Бан!
За толкова много време никога не уцели точната ми възраст. Сигурно е свързано с психичното заболяване. С кое от всичките обаче?
Аз не знам защо ти се махат бановете, след като пишеш по възможно най-неграмотния начин, тук си само за лични закачки и определено не разбираш, а се буташ във всеки спор. Всяка жаба да си знае гьола, а?