Реклама на Samsung се присмива на феновете на iPhone
-
- Регистриран: 23 юли 2011, 14:59
Re: Реклама на Samsung се присмива на феновете на iPhone
А ти кой си да определяш, кой е грамотен и кой не? Всяка жаба да си знае гьола, а ти май си объркал твоя!!!(angry)
[Quote]Тема: Re: Реклама на Samsung се присмива на феновете на iPhone
Автор: keyone
Публикувано: 25.11.2011 13:54
Аз не знам защо ти се махат бановете, [/Quote]
Може би, защото логиката за бан която се прилага на него трябва да се приложи и върху половината форум.
Автор: keyone
Публикувано: 25.11.2011 13:54
Аз не знам защо ти се махат бановете, [/Quote]
Може би, защото логиката за бан която се прилага на него трябва да се приложи и върху половината форум.
[Quote]За толкова много време никога не уцели точната ми възраст. Сигурно е свързано с психичното заболяване. С кое от всичките обаче?[/Quote]
Дарине нека да не се караме за глупости но приеми и различно от твоето мнение, не се дръж като кон с капаци, не всички харесват айфон. Сдържай си нервите и ще ти е по добре, иначе всички ще те намразят и никой няма да те обича. Няма нищо по хубаво от това да бъдеш обичан:)(flower)
Дарине нека да не се караме за глупости но приеми и различно от твоето мнение, не се дръж като кон с капаци, не всички харесват айфон. Сдържай си нервите и ще ти е по добре, иначе всички ще те намразят и никой няма да те обича. Няма нищо по хубаво от това да бъдеш обичан:)(flower)
Много готина реклама. Напълно подходяща за чудото, наречено SGS 2! Това е точната дума: чудо! Това е най-бързият и прецизен смартфон, който съм виждал. С какъвто и друг модел да го сравня ... - абе просто всичко друго върви сякаш на кадри. Уникален перформънс, наистина неповторим. :)
[Quote]Много готина реклама. Напълно подходяща за чудото, наречено SGS 2! Това е точната дума: чудо! Това е най-бързият и прецизен смартфон, който съм виждал. С какъвто и друг модел да го сравня ... - абе просто всичко друго върви сякаш на кадри. Уникален перформънс, наистина неповторим. [/Quote]
Много точни думи.(yes)(beer)
Много точни думи.(yes)(beer)
http://www.youtube.com/watch?v=kO5Il_rvZj8&feature=channel_video_title
:D
:D