S5230 Star
Re: Samsung S5230
Някой знае ли за колко се разкодира?
Мен пък ми е интересно дали има WiFi? Защото гледам че има два телефона единият има, а другия не.
еми обикновения с5230 няма а с5230 уай-фай - има само че втория не знам въобще дали го има в бг
-
- Регистриран: 17 дек 2006, 18:29
Би било страхотно, но на телефон за тия пари трудно ще има уайърлес, а и в сайта пише, че няма :)
abe hora samsung s5230 imali pisalka?????:)
Няма. Освен ако не си носиш в джоба...;) За разглеждане на телефони има магазини. Отиваш-гледаш ! (whistle)
poneje 6te si go vzimam bateriqta kak e dobrali e ??? :(:)
Е тука вече с магазина няма как да си помогнеш... Моята е добре. Зависи за тебе какво е добро и колко време в колко влажен склад ще е стояла твоята. За това за батерии няма гаранции... Ти, тия въпроси от Големия Кеш ли ги вадиш :D(beer)
ne ne e ne sa ot golemiq ke6 ti ima6li samsung i ot kade si go kupi (woo);):)
Имам бял. От къде съм го купил няма значение-навсякъде са еднакви :) Иначе, аз съм поработил едни години в един мобилен оператор и това с купуването... Но пък съм си купувал телефони от мобил и съм останал доста доволен. Имат магазин на базар "Чадърите" на Васил Левски. O-connect също са добри. А бе за телефон 200 лева къде купуваш все тая. Това не ти е Омния 2, все пак 8)