S5260 Star II
Re: Samsung S5260 Star II
ето линк за опера мини http://clip2net.com/s/12MF3
aз искам да попитам в кутията като си го взехте какво имахте? аз имам само книжка, зарядно и слушалки, и ми е странно защо няма usb кабел, как да си прехвърлям неща от компа сега? :|
aз искам да попитам в кутията като си го взехте какво имахте? аз имам само книжка, зарядно и слушалки, и ми е странно защо няма usb кабел, как да си прехвърлям неща от компа сега? :|
Опера Мини 6 има на сайта на Опера, просто можеш да избереш версия за стария Стар телефон, пак си работи, много съм доволен от нея.
Относно това, което е в кутията - да, няма УСБ кабел, само слушалки и зарядно. УСБ кабел + 4 ГБ карта идват около 30 лв общо, от някой магазин като Техномаркет например.
Относно това, което е в кутията - да, няма УСБ кабел, само слушалки и зарядно. УСБ кабел + 4 ГБ карта идват около 30 лв общо, от някой магазин като Техномаркет например.
Гледах в сайта на Технополис, но не можах да намеря за Самсунг... ще бъде ли много нахално, ако помоля за линк с усб кабел и карта, които са [B]съвместими със Star 2[/B]?
Аз си купих самсунг стар 2 и в кутията ми дадоха само едно зарядно и книжка, а слушалки изобщо не са ми дали :X(angry)(angry)(no):(
Не, няма да бъде, но даже не мога да ти кажа кои са, защото те са стандартни - micro USB е кабела, в интерес на истината аз взех един от последните, едва го намери консултанта. Марката беше Hama, доколкото си спомням. Микро УСБ-тата като че ли са по-малко, докато Мини УСБ има доста. Дали са съвместими - всички са, според моите разбирания. Можеш да познаеш кабела по това, че е по-сплеснат от Мини УСБ, и е по-широк, но предполагам, че се намират навсякъде, тогава просто Технополис ми беше най-близо.
Дата картата е стандартна Микро СД карта, 4ГБ. Слушалките в комплекта също са ОК, стандартен 3.5 мм жак.
Да добавя за mons95: моят пакет дойде от Интернити, там преподписах договора. В интерес на истината чаках около седмица да дойде, с обещанието, че ще ми се обадят. Така и стана - само дето преди това продавача ме предупреди, че ще бъде бял цвят, а не черен, въпреки, че много хора искали черния вариант, но бил кът. Аз се съгласих, с уговорката, че ако има черен, искам него - е, докараха ми черен. Беше залепен с лепенка на Самсунг, разбира се.
Дата картата е стандартна Микро СД карта, 4ГБ. Слушалките в комплекта също са ОК, стандартен 3.5 мм жак.
Да добавя за mons95: моят пакет дойде от Интернити, там преподписах договора. В интерес на истината чаках около седмица да дойде, с обещанието, че ще ми се обадят. Така и стана - само дето преди това продавача ме предупреди, че ще бъде бял цвят, а не черен, въпреки, че много хора искали черния вариант, но бил кът. Аз се съгласих, с уговорката, че ако има черен, искам него - е, докараха ми черен. Беше залепен с лепенка на Самсунг, разбира се.
-
- Регистриран: 07 окт 2011, 22:04
трябва ли някакъв диск или програма за usb за самсунг стар 2?
(blush)
(blush)
@miro_dobrev: Мисля, че не - но все пак не съм сигурен за какво точно питаш.
Има опция да си свалиш Самсунг Kies от сайта им, беше нещо от сорта на 70-80 МБ и реших, че не ми трябва такъв мастодонт.
Имам Уиндоус 7 в къщи, просто закачих телефона с USB кабел, само-инсталира се някакъв generic USB driver, и вече можех да прехвърлям файлове. С bluetooth-a също нямах проблеми (почти, докато разцъкам всички менюта).
Между другото, телефона се зарежда като е включен в компютъра през УСБ, но това едва ли е някаква новина :)
Има опция да си свалиш Самсунг Kies от сайта им, беше нещо от сорта на 70-80 МБ и реших, че не ми трябва такъв мастодонт.
Имам Уиндоус 7 в къщи, просто закачих телефона с USB кабел, само-инсталира се някакъв generic USB driver, и вече можех да прехвърлям файлове. С bluetooth-a също нямах проблеми (почти, докато разцъкам всички менюта).
Между другото, телефона се зарежда като е включен в компютъра през УСБ, но това едва ли е някаква новина :)
Мога ли да си инсталирам мини Операта без USB-кабел ... разполагам само с Bluetooth
:(
:(
За още по - лесно може да си я изтеглиш направо от сайта на opera.
Аз сам си я изтеглил ... вапросът е дали мога да я инстална без USB-кабел и ако може как точно става това ?