S5560 Marvel
Re: Samsung S5560
Az sahsto ne go razbrah.Ako nqkoi znae da kaje,ako nqma nishto protiv ;)
Saglasni li ste? qni zemi si nokiqta tiq samsunzi sa takiva bokluci 4e nemat ravni. ko iska6 igra4ka det e pulen bokluk si kupi samsunga, a ako iska6 telefon - SAMO NOKIA. a da ne govorim 4e too samsung e tolko grozen i nokiqta e 1000 puti po qka ot nego mi i na ekstri e po dobar. no v kraina smetka si re6ava6 ti
Koito e saglasen da kaje:(
Koito e saglasen da kaje:(
Това въобще не е вярно, даже напротив в момента от нокиа по-големи боклуци няма.
В момента у мен има 3 самсунга и мога да ти кажа, че нямам никакви проблеми с нито един от тях, по скоро преди една година направих грешката да си взема нокиа 3 пъти ходи на ремонт в рамките на 3 месеца и от тогава нокиа не взимам или самсунг или сони!!!
В момента у мен има 3 самсунга и мога да ти кажа, че нямам никакви проблеми с нито един от тях, по скоро преди една година направих грешката да си взема нокиа 3 пъти ходи на ремонт в рамките на 3 месеца и от тогава нокиа не взимам или самсунг или сони!!!
Az ne sam go pisal.Prochetoh go.
Е да де, но ти питаше да ли някой е съгласен пък аз реших да изразя моето мнение:P
-
- Регистриран: 01 яну 2009, 18:54
За жалост и аз не мога да дам много научен отговор на въпросът ти, но аз ползвам едно от следните две решения.
Първото е малко примитивно, но пък върши работа. Просто си направих в Paint дадената снимка три пъти и готово.
Другия начин е да си гледаш само втория екран. :):):)
Първото е малко примитивно, но пък върши работа. Просто си направих в Paint дадената снимка три пъти и готово.
Другия начин е да си гледаш само втория екран. :):):)
Да по принцип колегата е прав дърпаш си от нета 3 картинки с резолюция 240 x 400 пиксела отваряш 1 та с Paint,после отваряш 2 та копваш я плътно до 2 та ,така правиш и с 3 та сеиваш полученото и го мяташ на телефона
скоро ще го имам(надявам се днес):),някой да "светне" откъде мога да си намеря ъпдейти за софтуера и разни други гъдели?
и мен малко ме подразни тая работа с wallpaper-a,но иначе телефона ме радва вече почти седмица.Камерата както очаквах се оказва супер,почти свикнах с поведението на тъч-а,мисля че добре е измислен за работа с пръсти.За звука и слушалките трябва да кажа че съм впечатлен.Цветовете на дисплея са много ярки и "живи" при положение,че дисплея не е "16 млн цвята",менюто малко не ми е по вкуса(все пак досега съм карал само на Нокиа).Друго което малко ме подразни е,че акселерометъра май действа само при разглеждане на снимки,из менютата не ебава да завърти екрана.За батерията мога да изкажа суперлативи.Софтуера за PC също е добър,приятен,функционален и доста подробен(не съм го опознал в детайли).Като цяло бих казал,хубав(за не-Симбиан),стилен телефон,и мисля че не отстъпва кой знае колко на Нокиа 5530 Експрес(доста време и се точех на нея,но разбрах че доста се бъг-ват)
Колко ви изкарва батерията на този телефон при нормална употреба горе-долу? Моята изкарва около 2дена без да правя нещо особено и мисля, че не е нормално толкова бързо да свършва. Взех го на старо и мисля, че батерията му е прецакана, но какво би могло да и се повреди на толкова нов телефон:|