S5560 Marvel
Re: Samsung S5560
За картинките има програма с която се правят много лесно
Samsung S5230 Wallpaper Creator
Стават бързо и лесно!
Samsung S5230 Wallpaper Creator
Стават бързо и лесно!
Znaete li kakvo stana predi malko?! Reshih da proverq dali ima pusnat nov software za telefona i mi izpisa "Това устройство не се поддържа. Избраното от вас устройство не поддържа актуализиране на софтуера."
Много кофти :S
Много кофти :S
абе хора да ви попитам защо като включа телефона към зарядното или към компа посредством кабела,след това снимките от камерата се записват на паметта на телефона а не на мемори картата-знам 4е има такажа настройка ,но тя се променя всеки път щом включа кабел към телефона
-
- Регистриран: 21 авг 2004, 12:49
Пробвай като изключваш кабела да го правиш със сейфти режима на уиндолс-а.
не става-като включа зарядното е същото-всеки път след като зареждам телефона или съм го включвал в компютъра трябва наново да влизам в настройките и да му задавам да записва всичко на картата с памет(снимки,блутут,записи от радиото,и има6е и о6те една-2 отметки.
Някой има ли този проблем или проблема е само мой?
Някой има ли този проблем или проблема е само мой?
Имам проблем с този телефон.Когато искам да ввляза в интернет през wi-fi не става (изписвба ми НЯМА ОТГОВОР ОТ ВХОДЯЩАТА ТОЧКА).Опитвам да се свържа,когато не използвам wi-fi,но пак не става.
пробвай да влезеш в нета през друг рутер-иди до някое кафе,ресторант където има безплатен wi fi i пробвай пак. Относно това че не влиза през гпрс-виш си настройките
да бе и при мен става така-срамота.някой ако знае нещо по въпроса как да се ъпдейтне firmware,ако въобще има нов такъв моля да пише.
Инфото за този тел е много оскъдно
Инфото за този тел е много оскъдно
Някои знае ли от къде да си купя скрййн протектор.Ако може да се купи от Перник.Аз намерих за S5230 Star,но не зная дали ще стане.Може да от онлайн магазин.
Telefona e mn qk hora, ama nqkoi da mi kaje kak se izkliu4va typiq re4nik T9, 4e vseki pyt kato po4na da pi6a sms trqbva da si igraq da go izkliu4vam