S5620 Monte
Re: Samsung S5620 Monte
А през слушалките какъв е звука, дали е качествен и силен ме интересува също през високоговорителя, дали е достатъчно силен с рингтон за мп3, и качеството на звук при разговор през слушалката какво е, в общи линии търся нещо евтино с капацитивен дисплей уай-фай и 3.5 мм жак и май освен този телефон други предложения няма.
-
- Регистриран: 17 апр 2006, 21:53
Мейсинджър за MONTE
Някой знае ли, къде и как мога да си намеря мейсинджър или някакъв мултичат за MONTE? Благодаря ви!
Мейсинджър за MONTE
някои ще ми кажели коя е програмата на телефона да мога да го да свалям от него на компютарът
-
- Регистриран: 18 май 2009, 20:23
Колеги как е телефончето,струва ли си парите ? Нещо ми хареса но няма светкавица. Нека някой сподели впечатления :)
Имам телефона от 6-7 месеца. Доволен съм. Предлага доста неща за парите си - много добър дисплей, Wi-Fi, GPS (за да работи нормално се наложи да сменя фирмуера и сега нямам БГ меню), 3.5 мм жак, 3,2 MP камера. Харесва ми звука в слушалките когато слушам музика. Снимките когато има светлина са добри.
Не ми харесва, че няма QWERTY, но си сложих едно приложение за писане на SMS с QWERTY. При по-големи сайто плаче че няма памет, но ако се използва приложението Google, сайтовете се отварят в олекотен вариант. Имайте предвид, че сте ограничени само с приложенията които ви предоставят от Samsung (повечето безполезни според мен). За да гледате видео на телефона, ще трябва предварително да го конвертирате чрез Kies. От YouTube клипчетата се гледат чрез вграденото приложение. Харесва ми приложението за времето - познава по-добре от бТВ :)
Като цяло съм доволен.
Не ми харесва, че няма QWERTY, но си сложих едно приложение за писане на SMS с QWERTY. При по-големи сайто плаче че няма памет, но ако се използва приложението Google, сайтовете се отварят в олекотен вариант. Имайте предвид, че сте ограничени само с приложенията които ви предоставят от Samsung (повечето безполезни според мен). За да гледате видео на телефона, ще трябва предварително да го конвертирате чрез Kies. От YouTube клипчетата се гледат чрез вграденото приложение. Харесва ми приложението за времето - познава по-добре от бТВ :)
Като цяло съм доволен.
Kolega kak moga da si promenq i az GPS a za da raboti normalno, w youtube vidqh tozi klip http://www.youtube.com/watch?v=8BlF4Oxk74s Ako znaete neshto po vaprosa pisete mi na [email protected] mersi predvaritelno!
продавам телефон самсунг ГТ С 5620 монте
cena 100 lv tel za vrizka 0898911451 skayp mi e Gyurai_1
cena 100 lv tel za vrizka 0898911451 skayp mi e Gyurai_1