S5660 Galaxy Gio
Samsung Galaxy Gio S5660
Симпатяга, харесва ми как изглежда! :)
Re: Samsung Galaxy Gio S5660
На характеристики изглежда добре, да видим цената как ще е (yes)
Хмм из нета го има за продажба само на 1 място в Малайзия.. тая оферта за 450лв дали е реална?
Реална е , аз го купих от технополис за 419лв. Беше последна бройка. Заслужава се парите даже мисля, за тая цена няма по добра оферта в момента.
Пич на същото мнение съм, прочетох ревюта и гледам че е със около 100лв. по-евтин от подобните телефони.
Ти доволен ли си? Има ли някакви дефекти?
Ти доволен ли си? Има ли някакви дефекти?
Малко памет има в телефона. Някой програми се инсталират на телефона и се препълва. Иначе е идеален.
Това с паметта може да се реши като се root-не но не ми се занимава..
Това с паметта може да се реши като се root-не но не ми се занимава..
кои телефон да избера според вас LG Optimus One P500 или Samsung Galaxy Gio ?(blush).този телефон имали светкавица?Според харектеристиките тука пише че има но аз говидях в офис на ВИВАКОМ И НЕ ВИДЧХ ДА ИМА?БЛАГОДАРЯ(blush):D
Здравейте!!! Вчера си закупих телефончето и придобих добри първи впечатления. Искам само някой ако може да ми прати инструкция за употреба и имали някаква програма, примерно като на нокиа както е ОВИ за инсталиране на разни приложения и ъпдейтване на мапса и темподобни неща
Ами чети и се наслаждавай на телефона:)
http://www.androidbg.com/forum/forum68-samsung-galaxy-gio.html
Опс,сега видях [Quote]29.08.2011[/Quote] вероятно вече си го намерил:X
http://www.androidbg.com/forum/forum68-samsung-galaxy-gio.html
Опс,сега видях [Quote]29.08.2011[/Quote] вероятно вече си го намерил:X
Здравейте!
Изкам да разбера дали този модел на самсунг потдържа офис пакет, в смисъл дали отваря и редактира word, excel и др. потдърйа ли пдф. Необходимо ли е да се инсталират нова карта за gprs?!?!
Благодаря ! :)
Изкам да разбера дали този модел на самсунг потдържа офис пакет, в смисъл дали отваря и редактира word, excel и др. потдърйа ли пдф. Необходимо ли е да се инсталират нова карта за gprs?!?!
Благодаря ! :)