S5830 Galaxy Ace
Re: Samsung Galaxy Ace S5830
Оправих се, но имам няколко други въпроси:
1. Толкова ли да е слаб този телефон, че да не можа да подкара почти никоя тежка игра?
2. Има ли нещо общо,с коя версия на андроид съм ?(гледал съм в youtube как се играят доста тежки игри на този телефон)
3. Сега съм с андроид 2.2.1 и гледах, че може да се качи до 2.3.4 , но ако се направи в домашни условя се губи гаранцията.Има ли места където може да се update официално и колко горе долу ще струва?
Мерси това са въпросите
1. Толкова ли да е слаб този телефон, че да не можа да подкара почти никоя тежка игра?
2. Има ли нещо общо,с коя версия на андроид съм ?(гледал съм в youtube как се играят доста тежки игри на този телефон)
3. Сега съм с андроид 2.2.1 и гледах, че може да се качи до 2.3.4 , но ако се направи в домашни условя се губи гаранцията.Има ли места където може да се update официално и колко горе долу ще струва?
Мерси това са въпросите
Кога ги записва там? Когато ги теглиш от Android Market или когато ги инсталираш? Ако е от маркета, ще ги записва в телефона, а при инсталация - зависи от приложението
-
- Регистриран: 25 окт 2011, 13:01
ima li flash player za nego i ot kyde da se instalira
Няма флаш плейр, което ме дразни ,но пък за vbox7 има едно безплатно приложение не помня как се казваше. ;)
-
- Регистриран: 25 окт 2011, 13:01
приложението се казва vbox7 handler,a ако имаш и рок плейъра може да се избира между двата то пита
Здравейте,
камерата прави хубави снимки,единствено снмайки на тъмно със светкавица излизат с лошо качество по скоро фон-лилав.В момента в който светкавицата светне всичко се вижда 1:1 и след като снимката вече е запеметена се вижда лошия ефект!Пробвах от настройките,но нищо не се получава при промяна!
камерата прави хубави снимки,единствено снмайки на тъмно със светкавица излизат с лошо качество по скоро фон-лилав.В момента в който светкавицата светне всичко се вижда 1:1 и след като снимката вече е запеметена се вижда лошия ефект!Пробвах от настройките,но нищо не се получава при промяна!
Някой може ли да ми каже, имал ли е проблем с ъпдейтването на фърмуера? След като го пусна, на екрана на Ace-a излиза "Download.." и до там, изчаках го към 40 минути и го изключих. Някой може ли да ми каже защо стъква?
Мисля че в началото преди да дръпнеш приложението отдолу можеш да посочиш къде да се запаметява. А ИСКАМ ДА ПОПИТАМ, ПОДЯВОЛИТЕ ЗАЩО НЕ МОГА ДА СИ СЛОЖА ДАДЕНА ПЕСЕН ЗА ДА МИ ЗВЪНИ ТАКА ТЕЛЕФОНА. ВЛИЗАМ В НАСТРОЙКИ НА ЗВУКА И ТАМ ПИШЕ "ТОН ЗА ЗВЪНЕНЕ АН ТЕЛЕФОН" НО МОГА ДА СИ ИЗБЕРА САМО ОТ ТЕЗИ КОИТО СА В ТЕЛЕФОНА ПРЕДНАЗНАЧЕНИЕ ЗА ТОВА. КАК ДА СИ СЛОЖА ПЕСЕН? :(:(
Влизаш в музика и от там си избираш песента и я задаваш като тон на позвъняване. :)
-
- Регистриран: 29 мар 2012, 20:48
избери желаната песен . натисни левия сензор ще ти излезе решетка с меню .най долу в ляво пише задай тон на звънене!!!!!!!!!