S6102 Galaxy Y Duos
Re: Samsung Galaxy Y Duos
Понеже баща ми си взе този модел телефон, а нещо не можем да го нагласим да работи с двете карти, дали има "чалъм" за нагласянето или просто телефона е дефектен ?
Няма външен бутон за превключване на карти. Превключва се от падащо меню. Нужни са три движения: отваряне на менюто с плъзгане, избор на карта с натискане върху нея, затваряне на менюто.
(no)(no)(no)Това е много подвеждащ коментар!Това е се едно да имаш 2 телефона и да изключваш единия докато говориш по другия!Не лъжете хората а им кажете истината:Телефоните с един радио модул не са пълноценни два телефона !Когато си с два модула спокойно можеш да прекъснеш по маловажен разговор с жената на пример за да вдигнеш на шефа си,докато с един модул докато си ползваш безплатните минути хората мислят че ти е спрян телефона.За работен истински двукартов телефон силно препоръчвам Samsung C3212 Duos.Ползвам го от година и половина-Железен телефон!И наистина е носиш един Gsm ползваш 2.
Здравейте, едно питане
В момента съм със B5722 и съм доволен, и 2-те карти са активни дори и при разговор и в режим на обмен на данни, но като гледам този (и повечето нови модели с ОС) не е така и това много не ме притеснява щото рядко ме търсят едновременно и по двата номера, но все пак питането ми е поне излиза ли някакво съобщение или сигнал като приключа разговора дали са ме търсели по другата линия. И примерно ако си ползвам нета пак ли тая карта не ми е активна за разговори или другата? и като излезна дали пак ще съобщи, че са ме търсели?
мерси предварително.
В момента съм със B5722 и съм доволен, и 2-те карти са активни дори и при разговор и в режим на обмен на данни, но като гледам този (и повечето нови модели с ОС) не е така и това много не ме притеснява щото рядко ме търсят едновременно и по двата номера, но все пак питането ми е поне излиза ли някакво съобщение или сигнал като приключа разговора дали са ме търсели по другата линия. И примерно ако си ползвам нета пак ли тая карта не ми е активна за разговори или другата? и като излезна дали пак ще съобщи, че са ме търсели?
мерси предварително.
-
- Регистриран: 03 май 2011, 20:40
Телефона е с един радиомодул. Ако говориш по едната другата е изключена, затова съм ги пренасочил. Данни може да ползваш по едната другата си остава активна. Не е лош телефон.
Телефона го имах около четири месеца и го смених.Доста е бавен,няколко пъти ми е забивал, по някога звъни с общата мелодия,а не с тази която съм прикрепил към този абонат и естествено следва рестарт.Сега съм си взел Sony Xperia Tipo Dual и мога да кажа,че се справя много по-добре от Samsunga.