S6802 Galaxy Ace Duos
-
- Регистриран: 08 юни 2012, 20:16
Re: Samsung Galaxy Ace Duos
Да, точно така работи!
[Quote]Samsung Galaxy Ace Duos има два SIM слота, но двете карти не са активни едновременно. Вместо това телефонът използва технологията "Dual SIM always on", [u]която [B]пренасочва входящите повиквания[/B] от неактивната карта[/u] към тази, която ползвате в момента.[/Quote](angry)(angry)
-
- Регистриран: 13 авг 2012, 00:38
някои има ли го този тел и от кога,защото на мен ми гасне сам и за да го включа се налага да извадя батерията,пален ужас.имам го от 2 дни ,и това се случва много често на ден по около 30 пъти,знаете ли каква може да е причината?
Може да пробваш с връщане на заводски настройки. (предупреждавам губят се всички програми инсталиране от теб, смс-и и номера). Ако не се оправи можеш да го преинсталираш или ако е в гаранция - да им го занесеш.
-
- Регистриран: 08 юни 2012, 20:16
Здравейте,
Задължително отидете на проверка в сервиз, никак не е нормално така да гасне.
Задължително отидете на проверка в сервиз, никак не е нормално така да гасне.
[Quote]Имам го от вчера, телефона е супер в сравнение с китайчето, което ръчках преди това. Всички функции, които искам (всъщност абсолютно всичко, безжичен нет, gps, бърза реакция, не забива и т.н.) + 2 сим карти едновременно. Кво повече да искаш :) А аз, понеже съм си (kiss) имам бял :D[/Quote]
-
- Регистриран: 30 юли 2012, 19:58
Значи ли, че когато едната карта е активна,а званат на другата се набутват?
-
- Регистриран: 30 юли 2012, 19:58
...смисъл и двата абоната ли са активни или от неактивната карта се пренасочва към активната?????
-
- Регистриран: 10 апр 2011, 16:16
Добре бе д..ба, кво щеше да им стане да му сложат малко по-добър процесор и малко повече памет.