S7562 Galaxy S Duos
Re: Samsung Galaxy S Duos S7562
Мога да кажа,че телефона е
пълно разочарование.Едвам го издържах една седмица.Слабите параметри го натоварват до пръсване,дори елементарни приложения,го карат да забива до неузнаваемост.Екрана е странно нечувствителен,налага се да натискаш по няколко пъти за да реагира.Много пъти ми се случва ,когато вдигна на входящо повикване да не ме чуват.И като добавим,че се чува адски лошо в слушалката,не виждам,причина да станете притежател на това устройство.(no)(no)(no)(no)(no)(no)
пълно разочарование.Едвам го издържах една седмица.Слабите параметри го натоварват до пръсване,дори елементарни приложения,го карат да забива до неузнаваемост.Екрана е странно нечувствителен,налага се да натискаш по няколко пъти за да реагира.Много пъти ми се случва ,когато вдигна на входящо повикване да не ме чуват.И като добавим,че се чува адски лошо в слушалката,не виждам,причина да станете притежател на това устройство.(no)(no)(no)(no)(no)(no)
-
- Регистриран: 12 мар 2011, 18:28
@hobot -сигорно като си писал трябва да си бил неадекватен, нищо вярно няма в твойте думи
5дена го ползвам телефона е супер бързи реакци,добър звук и слушалка. Мога да кажа само
най-добрия двусимов телефон на пазара.
5дена го ползвам телефона е супер бързи реакци,добър звук и слушалка. Мога да кажа само
най-добрия двусимов телефон на пазара.
в много добра кондиция съм си и си стоя 100% зад думите.Взех си го с голяма радост и с такава го продадох!!!!Телефона не заслужава внимание.
Здаавейте, найстина телефона понякога не реагира на команда, най-вече превъртане на ляво и понякога другата страна не ме чува! но за кратко.
-
- Регистриран: 03 ное 2012, 13:17
Аз имам проблем с това че не мога да преместя приложенията от паметта на телефона , в паметта на СД картата. Инсталирах допълнително приложение за тази цел , но при стартиране на функцията - премести приложенията , ме изпраща винаги в ДИСПЕЧЕР НА ПРИЛОЖЕНИЯТА ,където липсва такава опция за прехвърляне на приложенията в външна памет. Пробвах всички програми , или не тръгват или казват че нямя СД КАРТА . КАРТАТА Е 16 ГБ И Е ПРЕДВАРИТЕЛНО ФОРМАТИРАНА.Телефона я разпознава без проблем.
МОЖЕ ЛИ НЯКОЙ ДА ПОМОГНЕ , ИЛИ ТОЗИ ТЕЛ. НЯМА ТАЗИ ОПЦИЯ.
МОЖЕ ЛИ НЯКОЙ ДА ПОМОГНЕ , ИЛИ ТОЗИ ТЕЛ. НЯМА ТАЗИ ОПЦИЯ.
През телефона ли я форматира или през компютър?
-
През телефона.
-
Аз също съм разочарован , защото синът ми има HTC DESIRE C -който според описанията е с по малки показатели а се справя по добре с приложенията и при натоварване с 2-3 приложения , не засича . Оказа се че на написаното да не се вярва . Този Samsung е с 660 GHZ RAM , А НЕ С 867 КАКТО ГО ОПИСВАТ В ТЕХНОПОЛИС . ВЪТРЕШНАТА ПАМЕТ Е 1,78 GB , а не 4 GB .Не съм запознат с DESIRE V , но определено го препоръчвам пред Samsung galaxi s duos ако сте любители на двусимовите смарт телефони.
за тези пари по-добре http://www.mobilebulgaria.com/mobiles/3424/allview-p5-alldro
поне е с двуядрен процесор...
поне е с двуядрен процесор...
Здравейте,не знам дали задавам въпроса си на правилното място защото ми е за първи път. Искам да попитам как мога да си настроя алармата да звъни дори когато телефона ми е изключен и се зарежда? Имах Samsung chat 222 и с него нямах проблем,дори когато го изключвах през нощта и го включвах да се зарежда на сутринта алармата се включваше? Благодаря предварително.