S7562 Galaxy S Duos
Re: Samsung Galaxy S Duos S7562
При андро няма такава възможност;) ако не искаш вечер да ти звънят,но да ползваш алармата минаваш на режим полет(самолетен режим)
Много ти благодаря за информацията
-
- Регистриран: 03 ное 2012, 13:17
И все пак по моя въпрос за преместване и инсталиране на приложенията в СД картата ? Ако някой притежава този телефон нека помогне с мнение или поне да каже има ли я тази опция , от което да си направя извода дали моя се е бъгнал или незнам си какво . Взех го преди 20 дни от Технополис и ако проблема е само в моят апарат да предприема мерки.Благодаря предварително!
Предварително приложенията ти се инсталират в паметта на телефона!
След това, като при всеки андроид от от начален екран влизаш в:
Настройки-Приложения-На сд карта
Като влезеш в сд-карта всички приложения, които искаш да ти се преместят там им слагаш чавка, то ти казва преместване в паметта на картата и така.:)
След това, като при всеки андроид от от начален екран влизаш в:
Настройки-Приложения-На сд карта
Като влезеш в сд-карта всички приложения, които искаш да ти се преместят там им слагаш чавка, то ти казва преместване в паметта на картата и така.:)
Samsung GALAXY S22 Ultra
-
- Регистриран: 03 ное 2012, 13:17
Не знам от къде го гледаш това но аз в диспечер на приложения нямам опция сд карта.има само изтеглени . работещи и всички.а и не излиза никакво меню за поставяне на отметки.
Здравейте, имам същия проблем като един потребител по-долу писал.Ползвам Samsung galaxy S Duos , но не виждам как може приложенията , инсталирани на телефона да се прехвърлят на SD картата. няма такава опция в настройките, дори и в меню \" Приложения\". Иначе за какво е сложена тази SD карта ако няма начин да се използва. Имам таблет Samsung galaxy , но там такъв пробелм нямам. Ако някои знае как да помогне, моля ви пишете...
Да ви питам ако в телефона има сложени 2 СИМ карти, то батерията пада ли по-бързо? Самсунг са сложили същата батерия като в Galaxy Ace 2, но последния е с по-малък дисплей.
Здравейте, моля накой да сподели колко реално издържа батерията на този телефон без натоварване.
Предварително благодаря
Предварително благодаря
До Автор: gynekologa
Сигурен ли си че не бъркаш телефона, защото в описаните от теб параметри, определено не съответстват на Samsung Galaxy Duos (woo)
Сигурен ли си че не бъркаш телефона, защото в описаните от теб параметри, определено не съответстват на Samsung Galaxy Duos (woo)
mod edit: Писането на кирилица е задължително!
vladovn
vladovn