S8000 Jet
-
- Регистриран: 04 дек 2009, 19:50
Re: Samsung S8000 Jet
Можеш да си провериш Firmware като набереш *#1234# Pls провери с какъв си и ми кажи,че се двоумя между два. Последния е декември месец и поддържа easy java,т.е няма да си играеш да прехвърляш с TKfileloader,а ще си инсталираш приложенията директно от тела :)
SW VER->S8000XPII1, CSC VER->S800MOXAII1 това е
-
Хм забелязах нещо много странно 2 черти ми паднаха общо за 8 часа без да съм го ползвал,а третата черта държи вече 24 часа хахаха.На какво може да се дължи това :(
-
Май разбрах вече каква е причината.Аз по-рано държах телефона постоянно със заключен дисплей.Явно при натискането на онова копче горе в дясно,се получава някакъв бъг или пък просто самсунг не са изпипали опцията както трябва.Сега когато не съм си заключил дисплея минаха 48 часа и не ми е паднала нито 1 черта :) а иначе цялаа батерия ми падаше за ден със заключен дисплей (whistle)
Хмм... интересно при мен няма такова нещо еднакво ми държи и на заключен и на отключен, но предпочитам да го заключвам, че го нося в калъф и при вадене или вкарване натискам без да искам дисплея и веднъж така звъннах на един човек без да знам:D:D:D
-
- Регистриран: 28 дек 2009, 21:50
Притежавам телефона от 1 седмица и съм много доволна. Батерията ми пада нормално според мен - при много работа 2 дена, при по-малко 4-5, може би, ако не го използвам почти ще издържи към 6...не съм пробвала все още, ащото ми е постоянно в ръцете. Не виждам нужда от операционна система, защото си свалям, каквото ми е необходимо,ползвам интернет и т.н. Препоръчвам го на всички с не толкова големи изисквания от допълнителни екстри -за които аз лично дори не се досещам какво би ми липсвало....
-
Моята батерия уж с всяко зареждане се пооправя ама ще видим.Кара към 5 дена ако не го ползвам почти.Обаче като го ползвам не знам кое гълта толкова изкарва 2 дена при 30 минути разговори,30 минути музика съм слушал,и съм писал 10-тина смс-а.Това не мисля,че е кой знае колко работа.На стария ми тел 2 пъти повече разговори и ми караше по около 4 дена.Ама все пак не би трябвало да точи толкова ресурси като тоя.И все пак чудното е ,че самсунг му дават 8 часа разговори е откъде ще ги изкара толкова нз,освен с някоя батерия 2000 ампера хахах.Не знам кой от ресурсите гълта толкова много ама не ми се вижда нормално.Апък може и да е нз :D Ама уж и за музиката го дават 22 часа живот хмм.Другото,което е че всяка черта пада за различно време,ако 1-вата ми черта умре,втората и тя умира веднага.3-тата държи най-много,после 4-та и 5-та и те умират бързо.При вас как е положението ? :)
При мен най-издържа първата:D:D:D
-
Дам ама това нормално ли е AZ,да пада при 30 минути разговори,30 минути музика и малко смс-и за 2 дена и половина,ако трябва да съм по-точен ?:D Старият ми тел е Sony Ericcson k800, с него си слушах по 2 часа музика на ден и водих доста повече разговори и държеше твърдо над 3 дена :|
Ми, да ти кажа хич не е нормално!:( То какво ще стане, ако започнеш да му ползваш Wi-Fi и гледаш филми, тогава трябва да я зареждаш всеки ден:|