S8000 Jet
-
- Регистриран: 17 апр 2007, 23:01
Re: Samsung S8000 Jet
Ok , с google maps няма никакъв проблем , това е чудесно :) а google maps без wi-fi може ли да се използва , но без да се прибягва към gprs от оператор , т.е. ако си на път как процедираш , ако искаш да разполагаш с гласова навигация и що годе хубава карта , а не ти се плащат парички ;)(cyber) има ли възможност за добавяне на допълнителни GPS-програми и ако да , то кои са съвместими с този gsm .
Здравейте на всички, смятам в най скоро време да си взема нов телефон и съм се спрял на Samsung S8000 Jet и Nokia 5800. Гледам че разликите в цените не са големи но определено за нокиата има повече приложения, докато за Самсунга май ще има проблем. Единственото което ме притеснява на Самсунга е GPSa и WiFi, доколкото изчетох коментарите не са на ниво, а това са едни от основните ми критерии за новия ми телефон. Моля някой който е запознат добре със двата телефона за мнение и препоръка. Благодаря предварително.
Здравейте! Нека тези които имат телефона кажат:
1. Може ли да записва разговорите?
2. Може ли да се качи Garmin или нещо подобно безплатно?
1. Може ли да записва разговорите?
2. Може ли да се качи Garmin или нещо подобно безплатно?
Доколкото разбрах от прочетеното Джета не може да сваля файлове примерно МП3-ки или каквито е да файлове от нета? Така ли е? :(
Доколкото разбрах от прочетеното Джета не може да сваля файлове примерно МП3-ки или каквито е да файлове от нета? Така ли е? :(
този телефон заслужава ли си, защото намерих една статия с много минуси и малко плюсове за модела. Батерията падала за 24 часа заради екрана, лесно се отключвал в чанта, не му работели всички приложения и др. Това така ли е ?
Нито един от изброените минуси не присъства на моя jet. Батерията дори може да изкара 4-5 дни с един заряд при положение, че го ползваш само за говорене, ако в един и същи ден например изгледаш два филма (батерията трябва да е пълна) от по час и половина тогава ще падне бързо, но спокойно ще успееш да изгледаш и вторият филм:D. Това за отключването - абсурд, не е възможно защото след като натиснеш страничното копче което е за отключване, трябва да задържиш и екрана, за да се отключи изцяло(това е като тези комбинациите на тел. с клавиатури - задържаш # и след това *, ако изпуснеш едното няма как да го отключиш). Всички java приложения си вървят идеално.
мерси за отговора, понеже съм се спряла на този модел и прочетох доста за него, но само на едно място намерих тези писания и останах стресната.
Имам 4-ри въпроса за s8000 jet, ако може някой да ми отговори:
-Samsungyt може ли да отваря Office documenti(такива от office 2007), и ако може, може ли да ги редактира и то на българкси
-може ли да гледам клипчета в youtube - не като им дам full-screen, ами на нормална си страница от сайта
-може ли да се свалят всякакви видове файлове през браузара, а не само специално за гсм-и формата
-gps-yt има ли карти за България
-Samsungyt може ли да отваря Office documenti(такива от office 2007), и ако може, може ли да ги редактира и то на българкси
-може ли да гледам клипчета в youtube - не като им дам full-screen, ами на нормална си страница от сайта
-може ли да се свалят всякакви видове файлове през браузара, а не само специално за гсм-и формата
-gps-yt има ли карти за България
-
- Регистриран: 26 юни 2010, 18:06
Мисля да си купя този Самсунг, но се колебая между него и Ренуара. Ако може някой да ми помогне:| Който притежава някой от тези два телефона моля да каже положителните и отрицатилните му страни, ще съм му благодарен :)