S8500 Wave
Re: запис на разговор
много ти благодаря утре смятам да инсталирам въпросната програма по начина по който е описано тук. Да за същия телефон става въпрос, но освен за България ми трябва и за Швейцария. Още веднъж благодаря
изтеглих фаила, но има парола и не мога да го разархивирам
-
- Регистриран: 23 дек 2009, 15:58
Извинявай забравих да ти кажа паролата 4ndrive (yes)
(yes) Още веднъж Благодаря (yes) (beer)
-
- Регистриран: 23 сеп 2010, 17:35
Re:
здравейте, дали има вече widget или приложение за влизане в менюто .все си мисля ,че това механично копче е мн тъпо замислено:(
Re:
Здравейте!!!Ако има хора които са купили нашия WAVE от магазините на Германос бих искал да помоля да напишете коя версия е софтуера на телефона!Това може да се провери като отидете в Настройки->Относно телефона->Системна информация->Версия на софтуера, а отдолу има някакви цифри и букви!Ако може някой да напише какво точно изписва там(цифрите и буквите)!Благодаря предварително!!!!
Аз съм с версия 1.2 И не виждам да не може да се слагат нелегални програми. За пример навигацията Ndrive по чуждите форуми казват, че с 1.2 не може да се кракне програмата, но това не е така. Между другото дай някакъв списък с програми, защото аз не се интересувам и не ровя за такива, камо ли игри.;-)
Никой не казва, какво става с българския език за NDrive.