S8500 Wave
Re: Samsung S8500 Wave
Привет пичове,
Внимателно прочетох почти всички мнения от началото до края - радвах се с вас като откриете поредното нововъведение /особено с българския глас/, нервех се на оня потребител, който не спираше да се хвали с Галаксито си /сякаш, за да има оправдание, че е дал 2 пъти повече пари:)/
Та, от тази седмица и аз ще съм горд собственик на "Вълната", спечелих си един чисто нов апарат от английския Ebay /излиза ми ок 480 лв с двете доставки - първо до UK и после до БГ, това се наложи, тъй като тъпия продавач отказа да ми го прати направо насам, но както и да е, и очаквам скоро да го получа. Направо като ви чета, нямам търпение, дори смятам да изляза в отпуска, за да разуча всичко за телефона:P
Благодаря на всички активни потребители /те си знаят кои са/, обещавам да изпробвам всичко, което сте написали и да споделям всяко нововъдение, което намеря.
Засега това е от мен, поздрави!
Внимателно прочетох почти всички мнения от началото до края - радвах се с вас като откриете поредното нововъведение /особено с българския глас/, нервех се на оня потребител, който не спираше да се хвали с Галаксито си /сякаш, за да има оправдание, че е дал 2 пъти повече пари:)/
Та, от тази седмица и аз ще съм горд собственик на "Вълната", спечелих си един чисто нов апарат от английския Ebay /излиза ми ок 480 лв с двете доставки - първо до UK и после до БГ, това се наложи, тъй като тъпия продавач отказа да ми го прати направо насам, но както и да е, и очаквам скоро да го получа. Направо като ви чета, нямам търпение, дори смятам да изляза в отпуска, за да разуча всичко за телефона:P
Благодаря на всички активни потребители /те си знаят кои са/, обещавам да изпробвам всичко, което сте написали и да споделям всяко нововъдение, което намеря.
Засега това е от мен, поздрави!
Някой знае ли защо след като си инсталирах навигацията, нямам иконка на NDrive в телефона.
Готово!Пратих ти файловете!Би трябвало вече да си ги получил!!!
А на Nedkicha честит телефон!Уверявам те няма да съжаляваш че си си взел Wave!!!(yes);)
А на Nedkicha честит телефон!Уверявам те няма да съжаляваш че си си взел Wave!!!(yes);)
Абе пичове като си пуснеш маршрут в Н дриве и се ме прекарва през пътища за пешеходци или черни пътища.Принципно работи много добре но в непознат град ми се струва че ще ме забатачи нейде.При вас така ли е ?Иначе се конектва за под минута.
Колеги инсталирах си NDrive и направих всичко както е описано на стр 46, обаче когато страртирам навигацията ми излиза съобщение на испански, че трябва да се свържа с интернет. Ако се съглася, не става защото нямам настройки към М-Тел за интернет,ако откажа - ме изхвърля. Някой със същия проблем и дали има хора от Русе в този форум, за да обменим информация по подобни проблеми :)
Привет, получих телефочето, но с ужас разбрах, че е заключено /а продавачът ми каза, че е към О2 и обикновено не се заключват/. Какво да правя сега, четох по форуми, че отключването става с помощта на някакъв 8 цифрен код, гледах и клипчета в нета, но уви...Някой имал ли е такъв проблем и как го реши...
Тук има писано по темата , но незнам дали работи : http://adf.ly/Elqh
Явно има различни начини за заключване и някои искали уникален код. Успех (yes)
Явно има различни начини за заключване и някои искали уникален код. Успех (yes)
Здравейте!Искам да попитам дали има някой от тук, който е абонат на Мтел и ползва мобилен интернет!Имам проблем с него и не мога да го настроя!От *88 ми изпратиха автоматични настройки,но не ще и не ще!Искам да мога да обновявам приложенията си през мобилния интернет защото не седя по 24 часа вкъщи за да ползвам wi-fi!Ако някой е имал същия проблем и е намерил решение нека сподели!Благодаря предварително!!!
Имам следния въпрос и много изхабени нерви с тази навигация :D. Някой може ли да ми каже в двете папки Data които се получават при инсталацията, какви файлове се инсталират вътре. Аз в едната имам (appdata, ndri3.ndr, GPSlog1.ntf и трите крака които слагам) а в другата (папка Ndrive, navigation.oe, navigation.chc и 1j38z33b6e). Дано някой ми помогне, че косата ми побеля с тази навигация :)
Инсталирах навигацията, но като я пусна ми излиза картата на София, а аз съм в...........Русе :D