S8500 Wave

ShinG0
Регистриран: 17 май 2005, 18:06

Re: Samsung S8500 Wave

Мнение от ShinG0 » 03 авг 2010, 19:45

Ако ти трябва затова, което си изброил е перфектния телефон за теб. Щом нямаш нужда от добра навигация (т.е не си шофьор) и не се интересуваш от 3Д игри - това е телефона за теб (yes). Хората с по-ниски претенции биха си го купили :)

perni4an4e
Регистриран: 11 май 2010, 20:24

Мнение от perni4an4e » 03 авг 2010, 19:49

Да, но все пак, за това, което изброих, заслужава ли си парите? А и с този мощен графичен ускорител, игрите не трябва ли да вървят страхотно, или не са оптимизирани още?

ShinG0

Мнение от ShinG0 » 03 авг 2010, 19:52

Не знам кое не е оптимизирано, дали игрите, дали ОС-а, но факта си е факт, че 3Д игрите вървят с по-слаб процесор на Андроид телефон (Моторола Майлстоун) много по-добре, отколкото с по-силен процесор на Бада телефон (на този Самсунг) :)

perni4an4e

Мнение от perni4an4e » 03 авг 2010, 20:32

Мога ли да чуя и мнението на някой собственик на Wave, дали се чувства комфортно?

wosrokop
Регистриран: 06 дек 2008, 20:54

Мнение от wosrokop » 03 авг 2010, 20:38

Не слушай троли - опитвай се да се абстрахираш от тях по форумите, защото много често ще получиш грешно инфо (както е и случая с ShinGO). Такива измишльотини прочетох в последните постове, че чак не ми се коментира. Като нямаш телефона и нямаш възможността да си го купиш - защо го коментираш? Аз отидох ли в темата на 5800 да кажа, че е пълна боза? Не. Относно въпроса на човека - според мен Wave е най-добрият избор до 600 лв., та даже и нагоре. Има няколко телефона, които могат да му се опълчат и цената им е почти двойно по-висока, а размерите им направо плашещи. На който не му се дават повече от 600 лв. за телефон - Самсунг Уейв е най-добрият избор. Да - все още има само една навигация (при това вградена в телефона), но скоро се очакват Sygic и още много други. Да - все още няма десетки хиляди приложения, но ще видим какво ще е положението след година. Но да - телефонът и без да има десетките хиляди приложения от Андроид Маркета мачка 90% от роботите в почти всяко едно отношение. По-красив е и е по-удобен за всекидневна употреба от, може би, всички тъчскрийни от среден/висок клас. Според мен телефонът си заслужава всяка стотинка, та даже и повече. Нека ShinGO продължава да си троли, на мен това не ми пречи. :) Просто ме дразни, че с глупавите си и грешни приказки отказва хората от този, иначе страхотен, телефон...

ShinG0

Мнение от ShinG0 » 03 авг 2010, 20:46

Когато (ако) излезне Sygic си връщам единият минус назад :P
Жалко, че трудно различаваш троловете в интернет от хората, които наистина искат да направят услуга на другите, но е нормално за възрастта ти (предполагам имаш 10 нали?), а и може би в Пазарджик думата "трол" има многозначност :)
От нещата, които изброи като "мачакащи" Андроидите видях само едно - "По-красив е и е по-удобен за всекидневна употреба", но това е лично мнение, възприемането на красотата и дизайна за различните хора са различни. Все още чакам да споменеш с какво телефона Wave е по-добър от останалите Андроид телефони, не се опитвай да се измъкнеш от нещо, което ти започна, когато твърдиш нещо трябва да си готов да защитиш тезата си с доказателства и без обиди, защото хората обиждат, когато са изнервени, а хората са изнервени, когато се чувстват застрашени и слаби, нима те карам да се чувстваш застрашен и слаб, когато изтъквам слабостите на Wave? Не би трябвало да се чувстваш така ако успееш да се аргументираш. Засега аргумента "По-красив е и е по-удобен за всекидневна употреба" не върши голяма работа, но пък новината, че ще излезне Sygic Mobile като нативно приложение - върши :)

wosrokop
Регистриран: 06 дек 2008, 20:54

Мнение от wosrokop » 03 авг 2010, 21:35

Да - караш ме да се чувствам застрашен и слаб, господин Трол. (blush) Няма как да се аргументирам. Просто винаги ще бъда надигран от теб. За жалост в живота е така - дори да имаш най-хубавото от нещо (телефон) ще се намери някой с доста по-добър (5800), който да ти смачка самочувствието. А до сега толкова ми харесваше Wave..:(

ShinG0

Мнение от ShinG0 » 03 авг 2010, 21:49

Много бързо скачащ от крайност в крайност - от обиди към (само)ирония, а и факта, че не искаш да споменеш на колко години си ме навежда на мисълта, че наистина си малък - сори, надявах се да успееш да подкрепиш така обичаният от теб телефон, но явно самият осъзнаваш, че нещата, които говоря са правилни, просто те е яд, че и други хора трябва да ги знаят, т.е не искаш да се чувстваш сам - никой не иска повярвай ми :)
Дано скоро да падне сериозно цената на този телефон, за да има по-голям интерес, защото на тази цена има доста Андроид-базирани телефони с повече функционалност (да става въпрос за приложения, какъвто е и смисъл да имаш телефон с ОС - смартфон - свободата да инсталираш каквото си пожелаеш, а не някакви си 400 приложения, от които половината са писани на java) :)

perni4an4e

Мнение от perni4an4e » 03 авг 2010, 21:54

На бас, че аз съм по-голям и от двама ви - на 13 съм, но вие се държите все едно, че сте в детската градина. Все пак тук обсъждаме мобилни телефони, а не правим психически профил на другите хора.

jordanbarov
Регистриран: 06 май 2006, 16:27

Мнение от jordanbarov » 04 авг 2010, 03:16

ShinGO - brat zaklevam se ti si bavnorazvivasht se. Iskash li da ti napravq zlaten dujd na glavata :D
Mejdu drugoto az sam na 24! Da ti kaja li i mama i tatko na kolko sa?
Idi se lekuvai ili si nameri priqteli.
A da nai vajnoto razkrai se!!!

Отговори