S8500 Wave
-
- Регистриран: 16 авг 2010, 09:21
Re: Samsung S8500 Wave
А като напиша кода кое трябва да ми изпише на екрана:AP UART mode enabled или CPU UART mode enabled .Защото като написах и като ми изписа AP UART mode enabled от снощи на 100% батерия днес сутринта е на 94%.Без нищо да се прави по телефона.
[Quote] С помощта на код *#8740# зададен от цифровия екран може да проверите в какъв режим е телефона а.и. CP UART Mode: максимална производителност при повишена консумация от батерията или AP UART Mode: по-малка консумация на батерията свързано с известно забавено действие на приложенията. В някои немски и английски форуми има мнение, че при продажбата телефоните са настроени на AP UART Mode.
ВНИМАВАЙТЕ! Тук няма бутони за потвърждаване или отказ, т.е. с всяко въвеждане на кода и извършване на проверката, режимите се сменят последователно, т.е. ако извършите проверка и пише CP UART Mode enabled, това е режима който остава след като излете от проверката. Когато следващия път направите проверка, тагава ще се изпише вече AP UART Mode enabled и това е режима, който ще остане след излизане от проверката.
[/Quote]
ВНИМАВАЙТЕ! Тук няма бутони за потвърждаване или отказ, т.е. с всяко въвеждане на кода и извършване на проверката, режимите се сменят последователно, т.е. ако извършите проверка и пише CP UART Mode enabled, това е режима който остава след като излете от проверката. Когато следващия път направите проверка, тагава ще се изпише вече AP UART Mode enabled и това е режима, който ще остане след излизане от проверката.
[/Quote]
-
- Регистриран: 23 сеп 2010, 17:35
тука има много полезни неща http://www.samsungwaveforum.com/ и http://www.mysamsungwave.com/ ;););)
-
- Регистриран: 16 авг 2010, 09:21
Не знам,но този код е пълен ташак,от както го въведох едвам издържа 1-2 дни.Не може да сложиш да зареждаш батерията и като стане на 100% го изключиш при мод AP и при един рестарт да ти показва 84% батерия,след 1 час от както си го заредил и то при положение,че имаш само един гаджет включен,без нищо друго.Преди да го въведа кода,само на ден при 5-15 минути говорене издържаше по 8-10 дена+аларма.Дайте нещо с което да гледам на колко процента е батерията,защото тази опция на телефона при CPU,много не ми вдъхва доверие.
Явно проблема с българския глас не е само при мен. Някой може ли да даде предложения защо след като са сложени и двата в папка voice не ги изкарва в менюто на телефона. Направо ще се побърквам как при едни става а при други не. Моля ви за мнения......
:S:S:S Нямам представа защо се получава така.Пробвай да изтриеш старите гласове и пак ги изтегли,разархивирай и ги сложи в папката,но може би вече си го пробвал :|:|:|
Изключи телефона, извади батерията и имитирай включване няколко пъти да се изпразнят кондензаторите. Изчакай 5 минути, сложи батерията и си пусни телефона. Би трябвало да се е решил проблема. Ако не е - значи тоя часовник е някаква РАМ ламя.
Ами той го прави рядко нз дали няма общо с това че 3 пъти на ден се ъпдейтва през оператора,иначе със приложението BadaSi се вижда че използва около 5 мб рам и остават още към 40.То това май ще се окаже мистериозно като алармата която вече с приложената схема на активиране вече не прави проблем.
-
- Регистриран: 25 апр 2011, 19:54
Здравейте на всички,
не изчетох всички коментари и е възможно да повтарям вече зададен въпрос, но някой може ли да ми помогне с sms-ите на този телефон? До скоро бях с Nokia и сега със Samsung мн трудно работя, единствения сериозен проблем си ми остават броя на символите в смс, зная, че някъде има настройки за броя на символите, но не мога да ги открия и сега пиша 6 думи и изпращам 2 смс-а, който са с по 3 думи всеки. Пиша на латиница, така, че проблема с кирилицата отпада.
Ще съм много благодарна, ако някой може да ми помогне!
Предварително благодаря! :)
не изчетох всички коментари и е възможно да повтарям вече зададен въпрос, но някой може ли да ми помогне с sms-ите на този телефон? До скоро бях с Nokia и сега със Samsung мн трудно работя, единствения сериозен проблем си ми остават броя на символите в смс, зная, че някъде има настройки за броя на символите, но не мога да ги открия и сега пиша 6 думи и изпращам 2 смс-а, който са с по 3 думи всеки. Пиша на латиница, така, че проблема с кирилицата отпада.
Ще съм много благодарна, ако някой може да ми помогне!
Предварително благодаря! :)
Отивате на "съобщения",после най долу натискате да ви излезе падащото меню от трите точки,настройки,текстови съобщения,поддържани символи да бъде jsm азбука...и това е,но само на латиница трябва да пишете...успех