S8500 Wave
Re: Samsung S8500 Wave
МОЛЯ ПИШЕТЕ ПО ТЕМАТА!!!!
ЩЕ МЕ ПРИНУДИТЕ ДА Я РАЗРЕЖДАМ!?
ЩЕ МЕ ПРИНУДИТЕ ДА Я РАЗРЕЖДАМ!?
-
- Регистриран: 05 дек 2005, 17:09
Изтрих си последните 2 поста. Моля ви, сещайте се за курса на темата по-навреме, а не когато ми свърши търпението да чета щуротии (beer)
-
- Регистриран: 26 юли 2010, 15:03
Sage neznam zashto wi-fi n ne e predimstvo pred milestone-a pri polojenie che pri motorolkata lipswa a skorostta na danni e 6 puti po visoka sprqmo g, obhvata pochti 2 puti po-shirok. Nima tova ne e predimstvo...? :) (beer)
Здравейте!Моля дайте акъл,или в по-добрия случай линкче-че да променя ако може цветната тема-това сиво-черно взе да ме влудява.Свикнала съм често да сменям цветовите схеми на телефоните си и досега съм успявала..но сега много рових-НИЩО не откривам(blush)Помогнете на невежите,(т.е. на мен)моля!(flower)Благодаря!(flower)
Кое по-точно е сиво-черно? Всичко в телефона е адски пъстро.. Иначе незнам как да смениш заводските цветове.
:)Да..съгласна съм.Всичко е много стилно и елегантно има си и жълтичко на съобщенията,и оранжевичко в дневника,и зеленичко в календара...но винаги е едно и също...в нокиите,сони ериксоните и самсунгите които съм имала това всичко се променя както искаш...в последните ми 3 самсунга,напр. избирам си картинка или любима снимка и я слагам като фон -с интнзивност по желание,така върху него се подрежда календара,тасковете,менюто...и т.н.-дори цветовете и шрифтовете на изскачащите менюта всичко се променя по желание и така си променяш почти целия интерфейс-при нокиите- и симбианските и тези с по-опростените платформи,като s40,както и при SE,си сваляш фиксирани теми с начални картинки и вътрешни цветови схеми...при някои самсунги може само частична промяна,като Marvel или Star...a тук съм в задънена улица..търся из нета,ама :S нещо все на камък ударям?!
Та някакъв акъл да ми дадеш....:|
Та някакъв акъл да ми дадеш....:|
с това последното от поста не съм съгласен, това дали след година или не ще има милион приложения за бада са наистина спекулации, докато фройо си е напълно реален, и все пак чакам с интерес как ще се развие тая ос, колкото повече ги има толкова по-добре, да не стане като с лимо
-
- Регистриран: 05 дек 2005, 17:09
Казах, че не няма особено практическо изражение това предимство. Wi-Fi n има предимство в това, че няма проблема с конфликта с bluetooth (2.4 GHz) и ще можеш да си слушаш интернет радиостанции през Wi-Fi хотспот и bluetooth слушалки без да ти дропва на 30-та секунда. (yes)
За съжаление все още не са много n-устройствата, а ако си имаш такъв рутер вкъщи - няма смисъл - можеш да си слушаш радиото от компютъра.
[Quote]skorostta na danni e 6 puti po visoka sprqmo g, obhvata pochti 2 puti po-shirok[/Quote]С лаптопа си тегля торентите с 3-4 MB/sec а е купен преди 3 години и няма N. Това ми е достатъчно, то и ISP-то ми дава толкова, камо ли да ми трябва на телефона по-висока скорост (whistle)
За съжаление все още не са много n-устройствата, а ако си имаш такъв рутер вкъщи - няма смисъл - можеш да си слушаш радиото от компютъра.
[Quote]skorostta na danni e 6 puti po visoka sprqmo g, obhvata pochti 2 puti po-shirok[/Quote]С лаптопа си тегля торентите с 3-4 MB/sec а е купен преди 3 години и няма N. Това ми е достатъчно, то и ISP-то ми дава толкова, камо ли да ми трябва на телефона по-висока скорост (whistle)
Имаш предвид нещо като тема, която ти впоследствие модваш леко? Не съм намирал все още за Уейв.. Все пак е прекалено нова платформа и е нормално някои неща да липсват. Не е изключено и да се намери някъде де - ако ти се занимава - търси, ако не - вероятно скоро в маркета (или из сайтове) ще има разни други теми. :)
sfan - знам, че не е вярно и че 98% няма да се окаже вярно, нарочно го казах в мнението си, защото и Froyo не е 100% сигурно, макар че вероятно ще дойде, но пък ми се струва, че Gingerbread ще е големият скок за Андроид, а той почти със сигурност ще подмине Milestone. btw като казваш, че ще ти е интересно накъде ще се развива Bada... Това, което ме радва от началото е, че телефонът има абсолютно всички екстри и е по-функционален от почти всички телефони на пазара. Но пък и Андроид е така - на първо място функционалността. Но при Бада хубавото е, че и интерфейсът е много приятен за окото, плейърите, менютата - всичко е чудесно направено, красиво и доста функционално. Тук идват и предимствата на телефона - многото РАМ, страхотния процесор и убийственият графичен ускорител. Заради тях всичко работи ултра бързо и гладко. Всичко се зарежда светкавично а скролирането е ултрагладко. Та за мен още с версия 1.0, Бада направи това, което Андроид още не е постигнал. ОК, съгласен съм, че приложенията са прекалено малко, и по-точно ме дразни това, че някои важни липсват - примерно Skype или IM клиент, който да го поддържа. Тъпо е, че чудесната клавиатура не поддържа мултитъч и не може да се пише ултрабързо, но аз и без това не пиша толкова много от телефона. :) Има някои липси в менюто с настройките и сякаш би ми се искало да са по-пълни, но и така не е зле. Менюто за мултитаскинг и самият мултитаскинг също не са напълно изпипани - някои приложения се затварят автоматично, други не, приложенията се затварят само ако натиснеш червена слушалка докато си в тях, с бутон меню само ги минимизираш. И последното, което бих искал да се подобри в Бада са уиджетите - има прекалено малко заводски инсталирани, като почти всички са безполезни. В маркета има сигурно 20 часовника, но никой не е с някаква допълнителна функционалност. Та - ако до година и нещо се появят поне 10-20к приложения и игри (качествени), добави се мултитъч в клавиатурата, повече настройки и повече уиджети - аз нямам какво повече да желая. Просто за мен версия 1.0 при Бада е впечатляваща (може би само айфон стартира по-добре, но пък там имаше доста липси с функционалността) и се надявам да показва какво ни очаква вбъдеще. :)
sfan - знам, че не е вярно и че 98% няма да се окаже вярно, нарочно го казах в мнението си, защото и Froyo не е 100% сигурно, макар че вероятно ще дойде, но пък ми се струва, че Gingerbread ще е големият скок за Андроид, а той почти със сигурност ще подмине Milestone. btw като казваш, че ще ти е интересно накъде ще се развива Bada... Това, което ме радва от началото е, че телефонът има абсолютно всички екстри и е по-функционален от почти всички телефони на пазара. Но пък и Андроид е така - на първо място функционалността. Но при Бада хубавото е, че и интерфейсът е много приятен за окото, плейърите, менютата - всичко е чудесно направено, красиво и доста функционално. Тук идват и предимствата на телефона - многото РАМ, страхотния процесор и убийственият графичен ускорител. Заради тях всичко работи ултра бързо и гладко. Всичко се зарежда светкавично а скролирането е ултрагладко. Та за мен още с версия 1.0, Бада направи това, което Андроид още не е постигнал. ОК, съгласен съм, че приложенията са прекалено малко, и по-точно ме дразни това, че някои важни липсват - примерно Skype или IM клиент, който да го поддържа. Тъпо е, че чудесната клавиатура не поддържа мултитъч и не може да се пише ултрабързо, но аз и без това не пиша толкова много от телефона. :) Има някои липси в менюто с настройките и сякаш би ми се искало да са по-пълни, но и така не е зле. Менюто за мултитаскинг и самият мултитаскинг също не са напълно изпипани - някои приложения се затварят автоматично, други не, приложенията се затварят само ако натиснеш червена слушалка докато си в тях, с бутон меню само ги минимизираш. И последното, което бих искал да се подобри в Бада са уиджетите - има прекалено малко заводски инсталирани, като почти всички са безполезни. В маркета има сигурно 20 часовника, но никой не е с някаква допълнителна функционалност. Та - ако до година и нещо се появят поне 10-20к приложения и игри (качествени), добави се мултитъч в клавиатурата, повече настройки и повече уиджети - аз нямам какво повече да желая. Просто за мен версия 1.0 при Бада е впечатляваща (може би само айфон стартира по-добре, но пък там имаше доста липси с функционалността) и се надявам да показва какво ни очаква вбъдеще. :)
-
- Регистриран: 26 юли 2010, 15:03
http://www.mysamsungwave.com/ поровете се тук...има интересни неща а и форума би бил полезен.