S8500 Wave
Re: Samsung S8500 Wave
Ххаха верно че го има но микин я кажи кое му е перфектното нали ти си пробвал бада 2 и на ти е харесала.Тази нещо различно ли е,май мисля да поизчакам малко коментари преди да ъпдейтвам.
по добре се държи от флашовете ( по бързо стартира и прилогенията вървят по добре ). друго си е оригиналното .
аз просто ъпдейтнах да го видя , изпробвам . три пъти съм се връщал от 2.0 на 1.2 , и нищо не ми пречи да го направя отново . така че решението е ваше !
аз просто ъпдейтнах да го видя , изпробвам . три пъти съм се връщал от 2.0 на 1.2 , и нищо не ми пречи да го направя отново . така че решението е ваше !
Ами досегашните приложения за бада 1 и 1,2 дето са инсталирани какво става с тях,ще вървят ли на бада 2.Аз ме е шубе да флашвам иначе ще я пробвам пък ако не ми хареса ще се върна на 1,2 но пък гледам в самсунг апс са пуснали доста интересни приложения за бада 2.
пп процесора пак ли върви на 800 мхц?
пп процесора пак ли върви на 800 мхц?
Да супер е наистина. Успях да го включа в режим и да го флашна. Предполагам няма разлика м/у версията която съм качил с мултилоадера и тази, която би се качила с киес? Още не мога да се ориентирам от къде се прави да мойе да се отключва с жсеки клавиш, но ще го намеря предполагам. Имам и друг проблем: Имам неограничен нет от оператора, но не мога да го подкарам със всички приложения. Времето например иска само през вифи да ми го ъптейтва и като нямам налична мрежа не се свързва с операторския нет. Другото, което ми прави впечатление за сега е, че батерията май бързо пада, но.... ще видим след ден два как ще е че сега нали се ровичкам повечко :)
Каква програма ползваш за времето аз ползвам Meteor Clock и си се ъпдейтва през оператора.
приложения и игри вървят на бада 2. само някои по големи , като например (Spider-Man_Total_Mayhem_HD, Tom_Clancys_Splinter_Cell_Conviction_HD и др. по яки ) вървят с малко бъг .
за навигациите няма проблем . сложил съм ndrive 10 , 11 и sugic , като пушка са .
аз зареждам 1.2-та с безплатния начин за инсталиране приложения и игри, и после ъпдейтвам чрез киес и прехвърлям всичко . иначе няма как да стане на бада 2 , да инсталираш безплатно .
за навигациите няма проблем . сложил съм ndrive 10 , 11 и sugic , като пушка са .
аз зареждам 1.2-та с безплатния начин за инсталиране приложения и игри, и после ъпдейтвам чрез киес и прехвърлям всичко . иначе няма как да стане на бада 2 , да инсталираш безплатно .
И аз ъпдейтнах фирма на моя Wave.Много съм доволен!!!Телефона се държи перфектно, няма забавяне, няма лагване, браузъра е в пъти по-бърз от стария и подържа Flash(vbox върви без проблем)!В Youtube клиента вече има възможност да се избира с какво качество да се гледат клипчетата, а новия Facebook клиент е почти същия като този за Android и е по-добър от стария(даже има чат!).Като графика и дизайн няма какво да се иска повече - супер е!Има само едно нещо, което не ми харесва и ще ми е интересно дали и при вас е така - ако телефонните номера в указателя са въведени с +359888123*** се показва име и снимка, но ако е въведено 0888123*** не показва име и снимка, а е все едно ви звъни непознат номер(т.е. изписва само номера)!Този проблем може да се разреши като се променят номерата в телефонната книга и всички бъдат изписани с +359, но е неудобно за хора, които имат много записани телефонни номера!Това обаче е много дребен бъг!
Може ли някой да каже как да проверя дали процесора работи на 800MHz или на 1GHz(и как да го направя да работи на 1GHz ако съответно е настроен да работи на 800MHz)?
Ако питате мен ъпдейтвайте без да се притеснявате - няма да съжалявате!!!
Може ли някой да каже как да проверя дали процесора работи на 800MHz или на 1GHz(и как да го направя да работи на 1GHz ако съответно е настроен да работи на 800MHz)?
Ако питате мен ъпдейтвайте без да се притеснявате - няма да съжалявате!!!
-
- Регистриран: 09 фев 2011, 17:55
моля кажете как да ъпдейтна до bada2 ако тел ми е с флашнат 1.2-през wifiможе ли или как
Забравих да попитам бада 2 на бг език ли е :) и трябва ли да се инсталират всички приложения или си остават в телефона.
По време на надграждането Kies си прави архив с всички данни от старата 1.2.
След преинсталацията пита дали искаш да бъдат въстановени старите настройки .
Но при мен не бяха въстановени снимките към контактите и разл. мелодии.
Иначе се държи стабилно, но ми се струва, че батерията пада по-бързо.
П.П На български е, нали затова я чакахме малко повече.
След преинсталацията пита дали искаш да бъдат въстановени старите настройки .
Но при мен не бяха въстановени снимките към контактите и разл. мелодии.
Иначе се държи стабилно, но ми се струва, че батерията пада по-бързо.
П.П На български е, нали затова я чакахме малко повече.