S8500 Wave
Re: Samsung S8500 Wave
А след ъпгрейда как се държи телефона, има ли проблем с батерията, рестартиране или нещо подобно? :)
То това е само първоначално после след записването на настройките не е нужен нет за да работи гпс а.За колегата под мен откъм батерия бада 2 е май същото зависи си най вече от ползването но и батерията ми е на 1 година вече като при живот 2 години си е нормално да отслабне.Иначе карам на яркост 7 на дисплея(при супер амолед да го държа на 1-2 за икономия е супер глупаво според мен то това е най хубавото в тоя телефон и няма да го осакатявам)заключвам го винаги като не го ползвам и държи 2 дена ако не го ръчкам много.От време на време се ресва сам също така произволно в най неподходящия момент при пускане на приложение забива така че само махане на батерията помага,след ползване на ндрайв 11 му трябват 2-3 мин да стои за да се съвземе иначе е забил.Абе бъгове колкот искаш държа го само с надеждата за скорощен и ефективен ъпдейт за фиксиране на бъговете,но по добро и качествено от бада 1,2 просто няма за този момент.
Един въпрос-телефона е купен в англия с бада 1 в киес излиза че не поддържа надстройване на фърма.Флашнахме го според инструкции от темата на колегата микин но излезе грешка че не е инсталиран Fota файл и се наложи нов флаш с добавен и този файл.При преконфигурацията обаче иска накакъв Operator code и има само два варианта после DBT и KOR като тела е на DBT а според инструкциите трябва да се избере GBL.Сега телефона е с бада 1,2 на английски с DBT и киес пак казва същото че устройството не поддържа надстройване.Някакви идей:(
-
- Регистриран: 09 фев 2011, 17:55
Bada две e много зле:) даже и рима има.
-забива когато си иска
-няма много от функционалността на 1.2
-уж има флаш ама за какво ми е като щом вляза да гледам нещо и се рестартира
-тъкмо вляза в Samsung apps и реша да тегля нещо и той се рестартира и хайде с начале-не мерси
-в настройките няма много от функц.на 1.2
толкова е тъпо това набиране на favorites от нач екран долу че ако ти се наложи бързо да набереш някой когато си навън просто нямаш шанс по скоро пречи.Толкова ли е трудно да има отделен екран с по големи аватари та като чукнеш на него да го набира директно.
Тия от Sams са зле-най-оригиналното им нещо беше като плъзнеш нadqsno името набираш а наляво SMS а те са го махнали-абе всичките им разработчици аут.
Дано да оправят нещата щото съм свикнал само на Самсунг-харесваха ми досега но...
-забива когато си иска
-няма много от функционалността на 1.2
-уж има флаш ама за какво ми е като щом вляза да гледам нещо и се рестартира
-тъкмо вляза в Samsung apps и реша да тегля нещо и той се рестартира и хайде с начале-не мерси
-в настройките няма много от функц.на 1.2
толкова е тъпо това набиране на favorites от нач екран долу че ако ти се наложи бързо да набереш някой когато си навън просто нямаш шанс по скоро пречи.Толкова ли е трудно да има отделен екран с по големи аватари та като чукнеш на него да го набира директно.
Тия от Sams са зле-най-оригиналното им нещо беше като плъзнеш нadqsno името набираш а наляво SMS а те са го махнали-абе всичките им разработчици аут.
Дано да оправят нещата щото съм свикнал само на Самсунг-харесваха ми досега но...
-
- Регистриран: 25 окт 2011, 13:01
вземи самсунг с андроид,защо си се набутал на бада
Здравейте!Имам следното питане :как да си изтрия празните екрани.
Поставяш пръстите в два от ъглите на дисплея и ги събираш един към друг... появяват се всички екрани с знак за премахване в горния десен ъгъл!;)
-
- Регистриран: 11 фев 2011, 22:55
ето бг гласа за Ndrive 11 tonyBG
http://dox.bg/files/dw?a=8e9524739e
http://dox.bg/files/dw?a=8e9524739e
-
- Регистриран: 28 мар 2012, 13:56
Някой може ли да опише подробно как да си сложа Ndrive на телефона ,зашото в предишните теми за ndrive много линкове ,не се отварят, махнати са файловете и други неща. Ако не ndrive , интрукции за някоя друга навигация ,безплатна разнира се . Аз имам Route 66 но за директна навигация иска пари.