S8500 Wave
-
- Регистриран: 26 юли 2010, 15:03
Re: Samsung S8500 Wave
Така като нямах много време за него не съм му настроил нито нет- настройките нито нищо малко игрите развартях и нищо повече.Дисплеят е един път...телефона е голям красавец а този дисплей му ходи адски много.Днес изпробрах и слушалките...звука през тях е убиец и макар и да нямам много опит в това с или без 5.1-то звука просто няма равен и теста на слушалките да е пълен пуснах един лайв на Металика с лайв качество...просто все едно съм на този концерт и изживяването найстина си струва...в ъв Виваком като го взех служителите още не бяха го гледали и останаха с отворени усти като видях дисплея и като цяло телефона...бърз и много лесен тъч...истинско удоволствие е да работиш с този телефон а на пряка силна слънчева светлина телефона просто е 10 от 10 и определено самсунг правят една огромна крачка пред другите телефони.
колко време държи батерията на мен ми държи 2 дена при 3G
Зависи при какво използване - изкара ми 7 дни в готовност, без да е използвано абсолютно нищо. Кара ми точно един ден, от към 10 до 22 с почти непрекъснато ползване, а в момента ми кара 3-4 дена с умерена употреба - 2-3 разговора на ден, чат-пат браузване в нета и Samsung Apps и някое друго приложение. btw, тъй като не ползвам 3Г/ГПРС - мога ли да изключа търсенето на услугите, защото съм убеден, че така батерията ще изкарва повече?
може настройки -възможност за свързване -мрежа -избор на мрежов режим . Сега съм исключила 3Г и от снощи до сега с 3 дълги разговора батерията е паднала 5%
Коя по-точно от настройките там да дам, тъй като пробвах всичките и 3Г-то още си търси мрежа? В момента ми е на автоматично, да дам на GSM 900/1800, GSM 850/1900 или UMTS 900/2100?
Даваш само на GSM 900/1800 Mhz, това са честотите за 2G в Европа! Останалите опции означават съответно - GSM 850/1900 са само за Америка, а UMTS-а е фактически 3G - то.
И с тази настройка търси GPRS..
Търси GPRS защото той е част от 2G-то. Понеже Глобул са все още e с тази остаряла технология с ниска скорост на пренос в 2G, затова ти се показва именно това. При Виваком най-високото стъпало на GSM (2G) мрежата им е по модерната EDGE технология за пренос на данни и затова при тях когато телефона е настроен на 2G се индикира именно EDGE. Не се притеснявай, това че на дисплея се изписва GPRS, означава единствено, че телефона просто го индикира като наличен в мрежата на оператора, а не че си в нета и се тегли нещо.
Аа, ясно - мерси. Не се тревожех, че се трупа трафик, а че търси мрежа и така се хаби по-бързо батерията, но вече нещата ми се изясниха. :)
С какви браузъри работи тая бада